PAPAPINE Odesláno Prosinec 30, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2021 Ahojte, mám Octu 2 predFL Combi. Mám originálne gumové rohože (koberce), ale niekedy sa mi pohnú a už to nezvládam. Rád by som si do podlahy pridal tie "držiaky" alebo "klikátka" ktorými rohožu prichytím k zemi. Akým spôsobom to namontovať a čo vlastne namontovať? Snažil som sa googliť, ale nenašiel som nič, čo by mi pomohlo... Je vôbec možné takéto niečo dorobiť v domácich podmienkach, keď to nebolo urobené pri montáži auta? Dikyy. Taketo rohoze mam s otvormi: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 30, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2021 (upraveno) Můžeš na gumové koberce nalepit ze spodu suchý zip (háčkovou stranou dolu) a věř mi že to bude fungovat a nebo držák pro rohož číslo dílu 1UZ 898 061 Upraveno Prosinec 30, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PAPAPINE Odesláno Prosinec 30, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2021 A tie držiaky 1UZ898061, akým spôsobom sa to má nainštalovať? Namerám si polohu podľa rohoží a potom to skrutkovačom alebo doťahovačkou priskrutkujem do koberca? Ďakujem Ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 30, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2021 Přesně tak, odměřit a zašroubovat do koberce, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PAPAPINE Odesláno Prosinec 30, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2021 Super, díky moc! ❤️ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.