Terbii Odesláno Leden 1, 2022 Sdílet Odesláno Leden 1, 2022 (upraveno) Zdravím vás, snad sem můj dotaz bude patřit. 🙂 Něco mi začalo extrémně vybijet baterku, když jsem měřil odběr v klidu tak mi to ukazovalo nějakých 0,70A po dalších 5 minutách měření se to z ničeho nic vyhouplo na 16,0 A 🙂 pak to Teda zase spadlo ale i těch 0,70A je moc. No potom jsem si všiml že když nasněží tak v místě dešťového senzoru je sucho(celé auto pod sněhem a tam kde je dešť. senzor ani vločka) Můj dotaz tedy zní => Je vadný dešť. senzor? Nezůstalo třeba jen vyset nějaké relé? Jak to popř. opravit? Děkuji za pozornost a případné rady. 🙂 Škoda octavia 2 2006 Ps:Jeste jsem zkousel odpojit konektor od dešť. senzoru(ten horní viz. Foto, foceno před odpojením samozřejmě 😄) přímo pod plastovou krytkou u zrcátka ale v podstatě to nic nezměnilo Upraveno Leden 1, 2022 uživatelem Terbii Špatný název. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 1, 2022 Sdílet Odesláno Leden 1, 2022 Odběr v klidu máš opravdu velký, mě to dělalo rádio které nebylo odpojené (Isudar) po rozpojení konektoru na trvalý odběr rádia je odběr v pohodě, budeš muset jít po pojistkách a postupně odpojovat a měřit úbytek, může to způsobovat cokoliv, nemontoval jsi něco do vozu? alarm, rádio nebo něco jiného ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 1, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2022 Díky za odpověď, auto jsem koupil cca 4 měsíce zpátky a nic jsem na tom nedělal, rádio mám originál stream mp3. S těma pojistkama to samozřejmě zkusím jen mě právě zajímalo jestli to nemůže být ten dešťový senzor. Jestli třeba nemůže mít nějaké relatko které zůstalo vyset a tím pádem by to bylo stále pod proudem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.