Storm Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Skrze toho právě parkuju podélně a vidíš, stejně se najde idiot, který neumí pořádně zatočit volantem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 tak to je síla... jsou to ku*dy ty lidi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 ...to je slabý slovo. No nic, přes zimu to asi nechám tak a spravím to až na jaro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 A kuurva... to nasere, to znam. Ale ty uz mas tez zkusenosti co... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Jo no, před tím panelákem je to fakt na howno. Vypadá to, že letos už fakt budu muset koupit novou baterku. Uhodily první mrazy a auto mělo problém nastartovat. Zrovna cucá z nabíječky, tak uvidíme jak to bude vypadat v příštích dnech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 je to blbý zvlášť, když na tom nemáš vlastní podíl. ale jako hláška tomcata, že odstřelit takový lidi- no, zas bych to nepřeháněl...bych chtěl vidět, jak byste se tvářili, kdyby se to povedlo Vám. mě už to taky jednou nevyšlo, drcnul jsem do auta za sebou. už bych asi neměl mít ruce a měl prdět do hlíny. ale já nechal vizitku za stěračem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 a to je prave ten nejvetsi rozdil, za kterej ti nikdo ruce neutrhne a nemusis prdet do hliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 byl to lehkej drc a jen přišla smska, že děkuje za gentlemanský vzkaz a že se tak moc nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Přesně tak, kdyby nechal za stěračem vizitku tak není co řešit. Sice by to bylo o čase ale vážil bych si toho. Ale takové tupé howada které něco sprasí a odjedou jako by nic - s tím bohužel souhlasím s Tomcatem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Všetko najlepšie k narodkám.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 No už Ti táhne na 40! Všechno nej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 tez se pripojuju... FSE NEJ!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 ty jo pomale ti bude vic nez to mas snizene, co pak budes zvysovat nebo se pujde vic na zem ??? Vsechno nejlepsi hodne vseho moznyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Dík hošani, jste mě všichni potěšili, hlavně Libor s Ondrou ;) ...aspoň jsem se pobavil. Olaf : Pokud se někdy zadaří, tak to ještě přikleknu :)...až budu u auta, tak ti to zkusím fotnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Tož koukám, hodně dlouho jsem tu nebyl. Zdravím všechny staré známé a předesílám, že krom 16" ocelových zimních kol s VW poklicema na káře asik nic nového...myslím teda :).....tož jak se vejde...synci ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravím tě Storme, máš nice car!!! černá je černá i ty kola jsou slušivé palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Kamo ty uz nemas 16ky elektrony na zimu? Jakto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 Kamo ty uz nemas 16ky elektrony na zimu? Jakto? Ty, už se mi nelíbily. Dal jsem 16" plechy, s poklicema a jsem happy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Včera bylo trochu času, tak jsem koukal co nového u Kopáčka. Přemýšlel jsem co na jaro s předkem, tak jsem sondoval, ale nic mě tak nějak nezaujalo. Nakonec jsem objevil něco zajímavějšího a to boční prahy. Pořád jsem hledal něco decentního a všude byly samé bazmeky...ale toto je šukézní decent si myslím a bude se prý prodávat na jaře. Jinak včera mi nějaké feťácké kurwy ukradli poklice ze zimáků...já fakt nevim, prostě začít sekat ruce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Pekne ty prahy kurna :-) K tem poklicim: to je duvod proc vaham jestli je koupit nebo ne ...hodne lidi rika ze jim je ukradli :-/ BTW: s tim defektem mi pmohli v toraxu ale byl to boj :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Zdravim, tvých poklic je mi líto. Co už všechno lidi dneska neukradnou, to je fakt hrozný, nakonec můžeš být rád, že ti neukradli celý kola. Jinak moc pěkná OII a koukám, že máš na střeše místo prutu antény ploutvičku, kam si schoval tu anténu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Co je na těch prazích tak super? vždyť není skoro poznat že tam něco je? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 ...právě proto :D ...nebo máš raději takové ty prahy ala transformers ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 No ja zrovna jen nechapu teda jejich vyznam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 ..no už jsem si říkal ...tak prodlouží ty boky, ale fakt jen decentně, skoro splývají s originálem a jsou pěkně zaoblené...a to já můžu ;) ...stačí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Ještě si mi neodpověděl, kam si schoval anténu, když máš na střeše ploutev. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Jo, sorry, už jsem to tu psal asik dvakrát, tak jsem se k tomu moc nehnal. Zesilovač antény jsem schoval pod střechu....ale upřímně řečeno, je to na prd. Nechytneš na to skoro nic, krom nejsilnějšího signálu rádia ve městě. A jelikož rádio v autě skoro vůbec neposlouchám, tak to ani neřeším. Až budu mít cédéček v autě plné zuby, nechám si napojit celý prut a schovám ho do předního sloupku, tam je to prý v klidu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Jo, díky za odpověď. Já se teď taky chystám na mé OII Combi vyměnit prut za ploutev, tak uvidíme. Příští týden bych ho měl mít doma, je to originál VW lakovaná v černé barvě, vypadá jako ta tvoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Jj, to ti schvaluju. S ploutví to bude vypadat hnedle jinak. Ta moje ploutev je taky origo VW....z Golfa tuším. Ale není v tom žádný zesilovač, je to jenom kus železa a plastu. Ty Golfy tenkráte měli antény ve sklech a měli to na střeše taky jen na okrasu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Ono žádná ploutev nemá příjem FM, je pouze pro příjem GPS, GSM nebo ta moje má v popisu i nezávislé topení. Prostě se musí anténa ze střechy sundat a někam v autě schovat, jinak to prostě nejde. Už jsem s tím začal a našel jsem pozici ve které má stejný příjem, jako když je na střeše. Už se na to těším, buď zítra nebo příští týden bych si měl ploutev z pošty vyzvednout a poté ji hned dám na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.