Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

je to blbý zvlášť, když na tom nemáš vlastní podíl.

ale jako hláška tomcata, že odstřelit takový lidi- no, zas bych to nepřeháněl...bych chtěl vidět, jak byste se tvářili, kdyby se to povedlo Vám. mě už to taky jednou nevyšlo, drcnul jsem do auta za sebou. už bych asi neměl mít ruce a měl prdět do hlíny.

ale já nechal vizitku za stěračem

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Včera bylo trochu času, tak jsem koukal co nového u Kopáčka. Přemýšlel jsem co na jaro s předkem, tak jsem sondoval, ale nic mě tak nějak nezaujalo. Nakonec jsem objevil něco zajímavějšího a to boční prahy. Pořád jsem hledal něco decentního a všude byly samé bazmeky...ale toto je šukézní decent si myslím a bude se prý prodávat na jaře. :wub:

Jinak včera mi nějaké feťácké kurwy ukradli poklice ze zimáků...já fakt nevim, prostě začít sekat ruce...

post-73-0-00476200-1325685684_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, sorry, už jsem to tu psal asik dvakrát, tak jsem se k tomu moc nehnal. Zesilovač antény jsem schoval pod střechu....ale upřímně řečeno, je to na prd. Nechytneš na to skoro nic, krom nejsilnějšího signálu rádia ve městě. A jelikož rádio v autě skoro vůbec neposlouchám, tak to ani neřeším. Až budu mít cédéček v autě plné zuby, nechám si napojit celý prut a schovám ho do předního sloupku, tam je to prý v klidu ;)

Odkaz ke komentáři

Ono žádná ploutev nemá příjem FM, je pouze pro příjem GPS, GSM nebo ta moje má v popisu i nezávislé topení. Prostě se musí anténa ze střechy sundat a někam v autě schovat, jinak to prostě nejde. Už jsem s tím začal a našel jsem pozici ve které má stejný příjem, jako když je na střeše. Už se na to těším, buď zítra nebo příští týden bych si měl ploutev z pošty vyzvednout a poté ji hned dám na auto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...