Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

KONWAS dík.

Jako nevím ani o jedné zimě, kdy by mě nenabořil nějaký čurák. A prozatimní zkušenost je, že ani jednou ten hrdina, co to způsobil, nenechal žádný kontakt. Před třemi měsíci mě někdo dvakrát políbil zezadu, ale to nešlo moc vidět, tak jsem si říkal, že to pořeším až na jaře. Ale tohle už je fakt mazec.....nevím, kde všichni ti, co mi dojebávají každý rok auto dělají řidičáky, ale s takovýma lidma by se už mělo začít něco dělat....teda když se náhodou povede a chytí se při činu.

post-73-0-57619200-1329484405_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

>> Jarek :

No máš to "pěkné" ráno jak jsem jel z práce jsem na to čuměl, ale pořád lepší než ta chacharovic felda za barákem.

Jinak Sid se tě ptala na chip, o kolik se to zvedne? Protože zatím mám octu v záruce a tak to vidím, že si to nechám u nás na toraxu, ale tam se to zvedne o nějakých cca 20 koníků. Předem dík za info. Tvůj "oblíbený" soused.

Odkaz ke komentáři

No co ti mám na to říct, lidi jsou neschopné a tupé hovada. O té Feldě jsem slyšel, ale ještě na to nekoukal. Jinak výkon by se měl chipováním zvýšin tak max o třicet procent, pokud k tomu nehodláš měnit další věci, jako třeba spojku nebo turbo a tak podobně.... jinak nechceš se mi trošku více popsat ?....můj "oblíbený sousede" ? :D

Odkaz ke komentáři

Martin : Jo, už v tom mám jasno :). Ale víš co, spěchají s pizzou, aby byla ještě teplá :lol:

Tom : No jo, co naděláš. Ale už mě sere, že si tu neschopnost ostatních musím vyžírat každý rok. Neuděláš nic...ani nemáš při těch nervech koho praštit....a to je to největší psycho

Odkaz ke komentáři

Na to mají termoboxy, prostě jezdí jak prasata a včera jsem čučel i na toho jejich pažouta a tam mají taky urvaný podběh a kapku škrábnuté, protože ten jeden jejich umělec to šoupnul do plotu ve stejný den jak ten s tou feldou. :rolleyes:

Ještě jsem se ptal jestli prodáváš ty kola?

Pokud budou peníze tak bych šel do této srandy >> http://www.pneuok.cz/m6|mt418|mo37794/dotz-8-5j-x-19-5-112-et35-70-1/ + nějaký sport. podvozek a pokud nebudou a ty by jsi pustil ty svoje, tak bych šel do nich.

Odkaz ke komentáři

Diky za nazor pane!Ja si udelal svoji limitovanou edici a ta se mi libi,nekomu proste nevyhovis ale nedelam to pro lidi ale prto ze se to libi me,nikde jsem si nedal RS znaky ani RS zadni naraznik,mam svoji limitovanou edici protoze to RS neni ze?Me se treba tve auto libi,kazdemu pochavalim auto,nemam s tim problem,pokud se nekomu moje auto nelibi,je to jeho nazor,me to nevadi ale dekuji za komentar!Jinak nelibi se ti barva nebo co se nelibi?Jen at vim,diky :palec:

Odkaz ke komentáři

Martin : V 19 by to nemuselo vypadat špatně, i když můj vkus je krápek jiný. Jestli budu prodávat - asik jo, jde jen o nabídku. taky bych chtěl nějaké 19".

Princes : Upřímně řečeno, když jsem viděl ty fotky, ani jsem nevěděl, že jde o tvou Octávu. V Avataru jsi celý rozmazaný a viděl to u někoho jiného, což není není žádný alibismus, ale reagoval jsem prostě na základě fotky a barvy.....ano, v téhle barvě se mi to zdá už přitažené za vlasy a prostě se to nestydím dát najevo. Ať už je to tvé auto, či auto někoho jiného. Jde jen o vyjádření pocitu z auta, není to nic osobního. Jestli jsem tě nějak urazil, bohužel. Neřešil jsem tebe, ale auto na fotce. A jestli jsem se vyjádřil nějak abnormálně drsně, tak soráč, někdy jsem prostě spontánní a plesknu sem prostě věci, co si vážně myslím. Neříkám, že upravené auto vypadá dobře jen v černém, já osobně bych šel dnes třeba do bílého :lol:, ale kvůli toho bych hned nevýřil vodu. Krom toho, nemyslím si, že RS doplňky jsou dnes tím, co udělá dobře upravené auto ( koukni třeba na Vojtu - Chjetjov a jeho Cappuccino, to je třeba pecka), ale vlastní nápady. Ani já neuznávám klasické RS doplňky na autě, to už je dnes prostě nuda a proto je nemám ani já...krom předného nírazníku teda :D

Odkaz ke komentáři

Martin : V 19 by to nemuselo vypadat špatně, i když můj vkus je krápek jiný. Jestli budu prodávat - asik jo, jde jen o nabídku. taky bych chtěl nějaké 19".

Princes : Upřímně řečeno, když jsem viděl ty fotky, ani jsem nevěděl, že jde o tvou Octávu. V Avataru jsi celý rozmazaný a viděl to u někoho jiného, což není není žádný alibismus, ale reagoval jsem prostě na základě fotky a barvy.....ano, v téhle barvě se mi to zdá už přitažené za vlasy a prostě se to nestydím dát najevo. Ať už je to tvé auto, či auto někoho jiného. Jde jen o vyjádření pocitu z auta, není to nic osobního. Jestli jsem tě nějak urazil, bohužel. Neřešil jsem tebe, ale auto na fotce. A jestli jsem se vyjádřil nějak abnormálně drsně, tak soráč, někdy jsem prostě spontánní a plesknu sem prostě věci, co si vážně myslím. Neříkám, že upravené auto vypadá dobře jen v černém, já osobně bych šel dnes třeba do bílého :lol:, ale kvůli toho bych hned nevýřil vodu. Krom toho, nemyslím si, že RS doplňky jsou dnes tím, co udělá dobře upravené auto ( koukni třeba na Vojtu - Chjetjov a jeho Cappuccino, to je třeba pecka), ale vlastní nápady. Ani já neuznávám klasické RS doplňky na autě, to už je dnes prostě nuda a proto je nemám ani já...krom předného nírazníku teda :D

Jo v pohode,neurazil si me ale moje auto :D nevadi mi tvuj nazor a urcite si nenapsal nic prehnanyho,jo vim co jsi jmenoval ty auta,libi se mi,kazdy ma svuj styl a jak rikas,pristi auto chci taky bile,to se mi libi treba ted vic nez cerne :palec: Auto bych urcite upravil vic do Nemeckeho stylu ale bydlim v panelaku a parkuji ve meste takze neco jko chjetov moc nepripada v uvahu,ale diky ja se nezlobim a diky za tvuj nazor....Treba se nekdy potkame na srazu :palec:

Odkaz ke komentáři

OK, v tom případě je vše v pořádku a brambory jsou v řádku ;) , jinak dík za pozvánku na sraz, ale nevím, jestli zrovna nebudu mít auto v lakovně. Pokud budou okolnosti nahrávat, přijedu.

Martin : Podvozek s kolama je fajn, jsou to zrovna dvě základní věci, co dělají auto. Ale kola bych vybral asi jiné. Ty, co jsi zde dával, tak od 19" nahoru.

Odkaz ke komentáři

Ok pane,prijed pokud vyjde a vem MichalaK ten mi to taky porad slibuje,v jeho aute jsem jel a parada,ma ho taky moc pekny,tvoje jsem na zivo nevidel ale skoro stejne az na ty kola :palec: Klidne prijed budu rad a pokud bys byl tak hodny svezl me bo si to chci chipnout abych jen vedel tak ti budu vdecny,jen svezt,nechci ridit!Diky :palec:

Odkaz ke komentáři

Díkes za pochvalu jsem rád že to někdo ocení že tam nejsou jen RS věci :pivo:

Odkaz ke komentáři

>> storm >>

kdypak se ti vrátí ten tvůj černý krasavec a co na něm bude nového? Teda krom opravené promáčkliny. Před barákem furt vidím jen fábu monte carlo ;) Taky bych potřeboval přelakovat přední nárazník pod levým světlem, protože mi to nějaký moula taky kapku sjel, ale hold to jsou ty zasr... parkoviště a kkti co neumí jezdit.

Zrovna včera jsem u nás na servisu zahlídl modrého eres kombajna s kapku promáčknutou prdelí, tak jsem si říkal jestli to není někdo odsud.

Odkaz ke komentáři

@ Martin

Nového celkem nic, jen se bude ještě spravovat prdel. Ta byla už taky 2x nabouraná přímo u nás před barákem nějakým umělcem a synci mi budou opravovat to prodloužení kufru. Na tom sváru to začlo nějak bublinkovat :D

@ Princes

Však jsem ti psal, že nemám kháááru :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...