princes Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 ty voe to mas teda stesti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 To mi povídej, doufám, že hned, co mi přivezou káru z lakovny, mi do ní zas nějaký ocas vletí..... Jestli s tím zadkem budou ještě nějaké problémy, tak to kašlu a dávám tam zpátky klasickou klapu se znakem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 to jo to je mazec nekdy na tech silnicich no tak drzim palce a priste prijed na sraz,budem se tesit,dnes nas tam bylo dost aj novi lidi zatim se mej a drzim palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Tak už máš káru doma jak jsem si všiml a dokonce i přezutou :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Jj, včera mi to synci poskládali a na zimákách jsem to už nechtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 :-) mno pekne ale jeste neni 1.4. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Však to je za chvilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Pekny sefe moc pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 moc se mi to líbí to tvoje auto. Moc nemusím černý RS protože mi přijde že to má milion lidí ale to tvoje jak je zahlazený a super kola vypadá hned mnohem líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Dík, nejsem zrovna příznivcem zbytečných kravinek na autě, mám rád jednoduchý styl a ucelenost. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Jo ta vypadá hódně dobře.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 No to je moooc povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 KONWAS dík. Jako nevím ani o jedné zimě, kdy by mě nenabořil nějaký čurák. A prozatimní zkušenost je, že ani jednou ten hrdina, co to způsobil, nenechal žádný kontakt. Před třemi měsíci mě někdo dvakrát políbil zezadu, ale to nešlo moc vidět, tak jsem si říkal, že to pořeším až na jaře. Ale tohle už je fakt mazec.....nevím, kde všichni ti, co mi dojebávají každý rok auto dělají řidičáky, ale s takovýma lidma by se už mělo začít něco dělat....teda když se náhodou povede a chytí se při činu. Tak to s tebou naprosto souhlasím. Mě nabořil někdo na parkovišti z boku, ještě jak jsem měl feldu. A taky nenechal kontakt, nic. To má pak člověk takovej vztek A to byla jenom felda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Díky. No spravené to je, tak uvidíme, jak dlouho to vydrží bez újmy. Někdy to ale bouhužel neovlivníš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Presne tak,nekdy nic neovlivnis :( tak co jdem dat kola na zeleno?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 No nevim, už několikrát jsem je chtěl prodat, ale pokaždé, co je nasadím na káru si to vždycky rozmyslím :D . Nějak mi k tomu autu prostě sedí......dneska je fakt hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 sehnal bych ty origo tmavý světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Ty se mi právě moc nelíbí, spíše jsem uvažoval o decentním zatmavením přímo od lakýrky. A už je má hodně lidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Stormiku - ty kolesa jsou paradni nech si je ty zadni cerna svetla by vypadali dobre..jak budes chtit neni problem jeste jsem se chtel zeptat,kde si koupil tu koncovku prosim te?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Normálně ve škodovce, ale je překopaná, protože tahle je na 1,6 Fsi, takže měla jen jednu ďouru. Kluci u nás na servise mi to předělali a navařili...a vše je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 ok diky,to same ma i LiborF a za kolik ti to udelali,dalo by se to nejak domluvit pro me??Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Tak za mě taky tmavý lampy nebrat..můj názor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Tak já to měl za " děkuji", takže nevím, kolik by si řekl. Zeptat se ti můžu. @Ataner Neboj, nebudu je brát. Zkoušel jsem je tehdy na sraze v Malenovicích. Měl je tam s sebou LiborF, tak jsem jedno přehodil a vůbec mě to nebralo. Max. to fakt nechám jen zatmavit, ale teď se mi s tím stejně nechce nic dělat. A jestli mi výjde nová práce, tak auto prodávám, takže to teď pro mě nemá smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 oukej,kdyby sis nahodou vzpomel tak se prosim zeptej!Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Jarousi, krasne ;-)! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Dík, tady jedna z dnešního výletu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Dnes premiéra se střešními nosiči :D ...protože s šesti kolcama se jezdí lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Tu první fotku jsi měl fotit více zleva, bych se ti tam vetřel s tím svým. Tuším, že jsem stál vzadu v prostřední řadě. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 ..jakože reklama zdarma, jo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 jj, přesně tak, nebo si svoje auto vyfotím, udělám z toho nálepku a prdnu to na ten tvůj zahlazený kufr, tam to vynikne. :palec: Hele, ty máš RZ nalepené, že? Jen se ptám bo jsem zahlídl nějaké špunty (jako kryty šroubů). ale to je asi jen matení nepřítele a není to skrz nebo jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.