Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Myslím, že by k tomu mohla pasovat maska z faceliftu (pokud není širší a je jen jinak dole tvarovaná), bylo by snadnější to předělání nárazníku. Představoval bych si to tak, že by se nárazník řízl jen pod světly a naboku za světly a přivařil by se tam vršek ze starého nárazníku (jen pár cm, třeba jen 2).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no podle mě tak jak to svařil Olaf je jediná možnost protože ten prostor pod světlama kde je ostřikovač je dole ukončen hranou která vede k přednímu kolu... ale u předFL jde ta hrana nahoru přes světlo nabok... takže když se to jenom seřízne nebudou ty hrany navazovat... :palec:

já bych to nechal jak to je :D

Odkaz ke komentáři

Storme jake mas ET na tvych kolech ? Musim koupit uz nejake kola na leto, taky rozmer 8x18", jen nevim s jakym ET aby nebyly moc utopene a nebo naopak nedrely o blatnik. Ve velkem TP jsem nasel 7,5x18 ET51, ale to se mi zda moc. Jak se divam na ty me kola, tak by kousek ven urcite mohly.

Odkaz ke komentáři

Situace se má tak, že Scout je v základu s mlhovkama a za příplatek 2 000 Kč lze doobjednat denní svícení avšak nelze s mlhovkama, takže bude to bez mlhovek. Což mě je celkem ukradené protože mlhovky jsem snad využil všehovšudy jednou. Takže si počkám na reál a kdyžtak do toho půjdu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...