Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ..jasná věc...možná se budete smát, ale fakt jsem uvažoval že to stříknu do nějaké fajné barvy :) Ona je totiž celá taková jakoby chromová..takže nic moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Jinak kámoš si koupil Repliky Eta Beta R19". Super na tom je to, že ty chromové listy jdou demontovat a člověk si to může nalakovat na jakoukoli barvu, což je fakt špica. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 hezci je ta co je videt vzadu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 hezci je ta co je videt vzadu :-) Bereš mi to s pusy Drastys :) Ty na auto koukáš přímo od stolu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Bereš mi to s pusy Drastys :) Ty na auto koukáš přímo od stolu ne? Dikes, jinak máš pravdu, když jí mám před salonem, tak na ní čumím od stolu :( Jinak kámoš je teprve v začátcích a má v plánu další úpravy, takže určitě z toho udělá dobré brko. Kola už má, což je základ a vkus na auta má taky dobrý, takže myslím že za chvilku tu bude další nadupaná ostravská Octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Stormi - pozerám fotky zo zrazu v Karvinej a nemáš tam masku na Superbe, takže ide do tej šedej farby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ty jsi fakticky špión No jo no, včera jsem byl na srazíku bez kousku masky...ale dneska proběhla komplentace. A maska není to jediné co přišlo na Supu do laku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ak sa môžem spýtať nevieš mi povedať na koľko by mohlo vyjsť strieknutie masky do laku? ...tak potom daj fotky čo je ešte v laku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Mne ponukali strieknutie tej masky za 100 Ecok... dost prehnane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak tady mi to stříknou lakoši od 400 - 500 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Kdo ma doma pistol a kompresor, tak si to strikne za cenu barvy. Cca 200 KC a jeste barva zbyde Kdo nema, tak muze zkusit sprej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Sprej je na prd. Klasické lakování ti to nemůže nahradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No to ne, ale kdyz si nechas namichat sprej i s tuzidlem, tak je to temer stejne kvalitni jako bys to strikal pistoli. Jen je nevyhoda, ze se to musi striknout do 4 hodin (kdyz je to tuzidlo uz namichane s barvou) a pak to zatvrdne, takze by se sprej nedal pouzit znovu. A navic to vychazi draz. Do kelimku mi namichaji jakekoli mnozstvi a do spreje myslim rikal minimalne 0,25l a jeste se musi zaplatit ta sprejova nadobka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ...takže ve finále tě to výjde levněji, když to necháš nrormálně lacknout..a ještě se s tím nemusíš dupat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Mne ponukali strieknutie tej masky za 100 Ecok... dost prehnane. to myslíš vážne? Veď toľko stojí striekanie dverí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Chalani, chalani....vy tam máte zajímavě placené lakýrky...asik se naučím stříkat a jdu na Slovensko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ono to neni zas az tak slozite. Hlavne by to chtelo lakovaci box (na vetsi veci) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Chalani, chalani....vy tam máte zajímavě placené lakýrky...asik se naučím stříkat a jdu na Slovensko :) a ty nevies striekať storm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Chalani, chalani....vy tam máte zajímavě placené lakýrky...asik se naučím stříkat a jdu na Slovensko :) toľko zaúčtoval na faktúru pre poisťovňu autorizovaný servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Musim skocit inde... chcem tu mriezku dat do matnej ciernej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 a ty nevies striekať storm? :) ..to jsem čekal ...jen jsem nevěděl od koho to příjde jako první. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 STORM: hod jsem nejake foto :-) btw: co ten tempomat? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Až bude čas, tak něco nafotím. Zatím to ještě stejně není komplet a tempomat už máme vyřešený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ok ... diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 ..pár fotek ze včerejška. Švagrová se vdávala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 pekná výzdoba ;) ...takže nakoniec okrem tej masky si lakoval aj mračítka a tak sa mi zdá, že aj lišty na dverách a nárazníkoch...vyzerá to pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 WRC - Jj, dobrej postřeh. Všechny lišty šli dolaku, maska a mračítka taky. Ještě mám přopraveného žraloka ale toho budu kutit až bude čas, protože se stropnicí u Supa je to celkem porod. Jinak už mám přehozené pružky na větší zatížení, takže Sup už je podvozkově naprosto v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Vypada to mooocccccc dobre ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 hej ten SUPik je fakt SUPA, cece moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.