Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Díky Olíku. Za chvíli budu muset měnit manžety vpředu na Supu - je to taková jejich bolest. nechápu proč se prostě nepoučí s předchozích chyb a u novějších modelů se tomu nevyhnou...kokoti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Krásne si spravil toho supíka.... :) Díky Olíku. Za chvíli budu muset měnit manžety vpředu na Supu - je to taková jejich bolest. nechápu proč se prostě nepoučí s předchozích chyb a u novějších modelů se tomu nevyhnou...kokoti šak si musia zabezpečiť odber náhradných dielov a robotu pre servisy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Hele klucíí, kdyby jste měl náhodou někdo někoho známého ze Supem, tak prodávám HR ka na Supa za 5 200,-. Snížení 40mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 jake jako, ty prvni co jsi tam mel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Moc pěkný auta Stormi. Ten Sup se ti povedl. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Díky Rosťo Drastys - jo, přesně ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 nevemou ti je zpatky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Vemou, ale radši to prodám někomu tady, ten někdo to koupí levněji a já se nebudu muset jebat s papírama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Parádní autíčka, jedno jako druhý. Ještě že má tvoje švagrová takovýho švagra. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 To jo Alexi - někdy to není na škodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Možná si vzpomínáte - sem tam jsem tu psal o kámošovi co má šedé TTečko s Baracudama R19".....tak to TTečko už je bílé a má 12-ti vrstvý perleťový lak. Včera mi posílal nějaké fotečky a povídal že v reálu je to prý pěkná psychárna protože jsou v tom hrubá zrna perleti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Stormiku, ty to teda s těma autama umíš. Ty MAMy na tom Supíkovi vypdají fakt skvěle i ta masak se mi líbí P.S. kolik jste už prodali RS-ek po facu?? A za kolik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Možná si vzpomínáte - sem tam jsem tu psal o kámošovi co má šedé TTečko s Baracudama R19".....tak to TTečko už je bílé a má 12-ti vrstvý perleťový lak. Včera mi posílal nějaké fotečky a povídal že v reálu je to prý pěkná psychárna protože jsou v tom hrubá zrna perleti. Mazec, uz jsem ho tu videl ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Pentadius :Čau chlape, no snažím se, to víš ;) Dík Rs po FL, zatím nula. Mám teď jednu rozjednanou, tak uvidíme jak to dopadne. Ta FL se už tak moc nelíbí no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Doufám, že žlutou ... Mě štve že zrušili ten sound-systém výfukového potrubí u TFSíček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 ..a ty bys šel příště do benzínu ?? Myslím že bys brzo změnil názor a vrátil se zpátky k naftě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Asi bych šel fakt do benzínu jen kvli tomu kolik toho najezdím, rychle se to zahřívá, nemusíš furt řadit a servisky jsou lacinější ;) A teď mě to zkuste pane prodjece vymluvit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 To co ušetříš na servise, tak stejně projedeš Ale ne, máš pravdu, pokud bys chtěl pořídit nové autko a najezdíš málo, je lepší vzít ten benzín, no. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Jinak jsem měl v posledním týdnu dvě takové nepříjemnosti. V pondělí jsem si oliskal elektron o patník - tentokrát řádně a včera jsem měl zaražený šroub v kole, takže radost jak sviňa. V zimě budu muset udělat pořádnou generálku na kolech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 AHoj STORMe, preji Ti prijemnou a bezproblemovou cestu ... pisni kdyby byl nekde nejaky problem na ktery bych si mel dat pozor .... BTW: kolik jsi dal za doplneni te klimy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Díky, díky. Za hoďku frčím, takže se ještě dobaluju a popíjím u toho kafčo. Kdyby byl někde náhodou nějaký problém, tak písnu. Ale ty jedeš myslím stejně jinudma. Cenu za klimu tu psát nebudu, protože mám zaměstnaneckou slevu a akorát bych tě nasral :) Jinak se tu všichni mějte a prvního září ( pokud se teda něco nepřisere ), jsem HERE :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 no asi jo ... pojedu jinou cestou ... No mohl jsi napsat kolik to doplneni stoji normalne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 ta celočerná maska jí sluší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Čaute, v Ostravě jsem nechal naplnil manželce klimu u jednoho chlápka v Krásném Poli. Chtěl za to 200,-Kč a bylo to na počkání. Jeho telefon je 603 528 682, jméno si nepamatuju, ulice Předvrší číslo nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Hojte, tož včera v noci jsem dorazil zpátky a dovezl jsem si sebou parádní chřipajznu...humus. Takže ještě zesmrádnu pár dní doma. Jinač cesta bezproblémová a musím říct, že jsme cestou na některých místech budili pozornost, protože jsme jeli ve třech a každý po jedné černé Octávě Pár fotek z cesty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 to nasere tak chřipka .jinač pěkny fotečky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 ;) moc pekne!tie tri cernoty nema to chybu :P prajem skore uzdravenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Díky, tady ještě pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 a kde jsi přesně byl ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.