Petr.ha Odesláno Březen 10, 2022 Sdílet Odesláno Březen 10, 2022 Čau mám 1.8t arx a auto mi spadlo do nouzáku a diag. ukazala chybu p0010 chyba v ovladači polohy vačky. Vyměnil jsem elektromagnetickou část ovladače čidlo na klikovce i na vačce a chyba stále nezmizela. Nevíte co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 10, 2022 Sdílet Odesláno Březen 10, 2022 Zkus zkontrolovat pojistky a kabeláž. Případně koukni, zda pod napínákem neprosakuje olej, v nejhorším jestli není mrtvý samotný napínák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.ha Odesláno Březen 12, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2022 Tak jsem nakonec jen vyměnil pojistku.... ale po pár km znovu praskla je to pijistka č 34 řízení motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 14, 2022 Sdílet Odesláno Březen 14, 2022 Zkus zkontrolovat kabeláž, jestli není někde překousaná nebo prodřená. Zkontroloval bych i konektory. Snad nekecám, ale 34 je snad i na vstřikovače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.ha Odesláno Březen 17, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2022 34 je popsáno jako řízení motoru Na vstřikovače je 32 Právě jsem měl strach aby nebyla v háji řj. Nakonec jsem opravil pár kabelů které na tom nebyly nejlépe a zatim dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.ha Odesláno Duben 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2022 Nakonec byla v háji kabeláž co vede přímo do napínáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.