adam95 Odesláno Březen 28, 2022 Sdílet Odesláno Březen 28, 2022 Dobrý den, mám takový problém s android rádiem. Úplně nové, vyměněno za staré z důvodu opravy tohoto problému, ale problém furt přetrvává. Tedy k problému. Rádio si nepamatuje uložené nastavení, čili se furt zapíná znovu a znovu. V praxi to vypadá tak, že zapnu žhavení ,rádio se zapíná dlouze jak při prvním startu. Auto vypnu, rádio se vypne a jdu třeba do obchodu. Po chvíli se vrátím, zapínám žhavení a rádio se zapíná opět dlouze. Bylo doporučeno zkontrolovat baterku, ta je ze 60% nabitá, pojistka v motorovém prostoru na autorádio je funkční. Jedná se o čínské autorádio, předtím jsem měl jiné, ale dělalo to samé. Někde jsem viděl, že může být problém v zapojení žlutého a červeného kabelu. Může někdo pomoci? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 28, 2022 Sdílet Odesláno Březen 28, 2022 Zde na fóru je o tomto problémů mnoho článků, pohledej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 28, 2022 Sdílet Odesláno Březen 28, 2022 Co taky čekat od rádia za 100USD. Ono chvilku trvá, než ten android na tom sračkoidním HW najede.. Nicméně kolega má pravdu.. https://forum.octaviaclub.cz/forum/31-audio-autohifi/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.