Dorby Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 Dobrý den, mám problém u motoru 1.8tsi..Za studena nízké otáčky motoru až občas k zhasnutí, při zahřátí na 90stupnu lítání otáček od 1200-2500 nahoru dolů.Nove svíčky, škrtící klapka vyzkoušená,tlaky ve válcích 8bar, svítí kontrolka motoru, diagnostika ukázala chybu sání motoru, únik oleje mezi motorem a převodovkou,olej je motorový, brzké zahřátí katalyzátoru.Nazorove mě většina směřuje na klapky sání nebo rozvody,auto za jízdy necuka, výkon normální Nemáte podobnou zkušenost?A ještě jedna maličkost viz.foto...nepatri tam nějaká hadička.dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 No podle toho co zde čtu tak máš nevyřešené problémy: svítí kontrolka motoru, diagnostika ukázala chybu sání motoru, únik oleje mezi motorem a převodovkou, olej je motorový, brzké zahřátí katalyzátoru, vyřeš si to a pak můžeme hledat dále, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dorby Odesláno Březen 31, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 Mě šlo o to kam se nasměrovat,jestli sání nebo rozvody....tohle byla rada nad zlato, únik oleje mezi motorem a převodovkou je netěsnost která neovlivní otáčky....podle tvýho názoru si vyresteste závady a v tom případě tento blog je úplně zbytečný...ale díky za názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 (upraveno) dívej se, rady samozřejmě dostaneš, ale pokud máš na voze nevyřešené závady tak jak zmiňuješ viz výše, tak je třeba je vyřešit kdy i diagnostika ukázala chybu sání motoru tzn. že máš problém se sáním a to může způsobit vyšší otáčky a svítí kontrolka motoru, výměnou odlučovače oleje to nevyřešíš dlouhodobě, zaměř se na to sání a zbylé závady, pokračuj zde: a neurážej octavia forum !! Upraveno Březen 31, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dorby Odesláno Březen 31, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 Nikoho neurazim, možná to z to vyznělo ale to je spíš beznaděj.... každopádně díky za reakci,tohle už jsem načetl, vyzkoušel a to je v pořádku.... Ještě se zeptám,páč názory jsou 50 na 50....i když u tohoto motoru je na rozvodech řetěz,lze aby přeskočil,třeba o zub aniž by se to potkalo a dělá to tady neplechu?.....díky za názor a opravdu není cílem nikoho urazit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 31, 2022 Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 nemyslím si, že by rozhozené rozvody o jeden zub měli vliv na tvůj problém, horší by bylo 2-3 zuby, jinak pokud to bude číst nějaký znalejší z řad Tsičkářů tak ti jistě více poradí, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dorby Odesláno Březen 31, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2022 Díky 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.