Vlad Odesláno Duben 23, 2022 Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 Klepe se mě v idle motor nebo by se to asi dalo nazvat vibruje. V DTC byla chyba žhavicí svíčky na válci 2, chtěl jsem vyměnit teda všechny žhavičky, ale 2 jsem zlomil, na válcích, kde žhavičky nejsou jsou hodnoty hodně jiné (jak v idle, tak za jízdy) než pro vstřikovače na válcích, kde žhavičky jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 23, 2022 Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 To si děláš z nás srandu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 23, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 (upraveno) Zajímá mě jaký tam mají být hodnoty normálně v idle, co je na tom srandovního? Je teda pravda, že jsem do dat měl přidat i teplotu motoru. Upraveno Duben 23, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 23, 2022 Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 (upraveno) +/- 1 hodnota na vstřiku již může být špatně, první a čtvrtý válec mě skáče sporadicky na První/-1,01 a Čtvrtý/1,02 auto jezdí bez problému, tak to neřeším, nájezd 295 950, původní DPF, EGR OFF Upraveno Duben 23, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 23, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 (upraveno) a klepe se ti / vibruje motor pri stani na miste? jezdi to normalne, ale to klepani nic moc, resp. asi je to jedno a furt muzu menit ulozeni motoru, jestli to nicemu nevadi. Upraveno Duben 23, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 23, 2022 Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 Vibrace jsem měl při studeném startu, ale od doby EGR OFF je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 23, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2022 (upraveno) Všiml jsem si těch vibrací po výměně oleje, tak jsem se podíval na DTC a tam glowplug 2, tak jsem to zkusil opravit a teď mám ty 2 svíčky zlomený v motoru, jsem to zkusil nanečisto opravit venku a moc to tou sadou vyvrtat nešlo - jakmile jsem dovrtal k závitu, tak najednou konec a to jsem vrtacím olejem nešetřil. A to EGR se dá vypnouž nějak v SW? Nicméně při volnoběhu bych čekal, že do toho hrabat nebude, ale co auto chce s EGR dělat by asi taky mělo být vidět v těch hodnotách (samozřejmě je možný, že je egr ventil zaseklý a nedělá co to má a mil to stejně nehodí), kouknu na to. Upraveno Duben 23, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.