Dr. Doktor Odesláno Červen 24, 2022 Sdílet Odesláno Červen 24, 2022 (upraveno) Ahoj, na Octavii 1.8T musím při zatáčení působit větší silou než by mi přišlo normální (aspoň ve srovnání s 1.9TDI je tam obrovský rozdíl). Řízení nevydává žádné podezřelé zvuky, jen na dorazech mírně vrčí čerpadlo (to je asi normální). Volant se vrací do středové polohy. Nikde nic neteče, kapaliny je dost, dokonce jsem ji vyměnil - bez efektu. Zdá se mi, že otáčky motoru nemají vliv, řízení jde ztuha pořád. Myslíte, že pomůže výměna servočerpadla? Není tam nějaký ventil co určuje tlak, nebo nedá se to třeba nějak doštelovat? Díky za reakce Honza Upraveno Červen 26, 2022 uživatelem Dr. Doktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 28, 2022 Sdílet Odesláno Červen 28, 2022 Mají obě auta stejná kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Červen 28, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2022 Jo mají, i tlak je stejný (kontrolováno). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2022 Sdílet Odesláno Červen 28, 2022 Muze to delat rozhozena geometrie. Kola se pak pri zataceni hadaji a nekdy jde pak tocit vic ztezka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Červen 28, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2022 (upraveno) 48 minutes ago, Konny said: Muze to delat rozhozena geometrie. Kola se pak pri zataceni hadaji a nekdy jde pak tocit vic ztezka. Geometrie je právě čerstvě udělaná... taky jsou vyměněny některé díly podvozku, auto jinak jede pěkně, nikde žádná vůle. Ale prostě jako by ten posilovač posiloval jen trochu... No nic, asi zkusím výměnu čerpadla, to jde ještě relativně v pohodě. Regulační ventil co určuje tlak je přímo v tom čerpadle pokud se nemýlím? Upraveno Červen 28, 2022 uživatelem Dr. Doktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2022 Sdílet Odesláno Červen 28, 2022 Samozrejme muze byt cerpadlo KO. Zkus ho vymenit (pokud mas nahradni) a dej vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Červenec 9, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2022 Tak pro info, výměna čerpadla (za použitý kus) znatelně pomohla. Nevím jestli je to úplně 100%, ale už je to v pohodě, takže nechám být... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.