Přejít na obsah

Stříbná OCTULE

Doporučené příspěvky

I neorigo olej může být dobrej, ale někdy můžou být problémy. To píšu z mé zkušenosti, když jsem použil Mogul, který splňoval specifikace a přesto to bylo horší. Po výměně za originál nastalo rapidní zlepšení ;) . Ohledně množství, TDi má třeba o chlup větší převodovku, ale ve výsledku jsou 2 litry oleje dostačující ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No tak ro nevim no. Zacalo mi opet turbo hazet moror do nouzaku. Dnes jsem byl na slovensku a jak jsem se vracel pres makov tak jsem ji dal poradne napit. Vsechny ty kopce jsem vyletel na trojku a valil jsem jak cert. A turbo fachalo. Tak doufam ze jsem vymetl pavouky a bude fachat.

A ps. Porad udela tachometrovou 200.:P

Odkaz ke komentáři

Jj. Tak doufam ze budu mit klid. Otackomer mi porad poskakoval pre 4000 ot/min a dojel jsem domu a na palubaku 4,8 l na 100. To me az prekvapilo. A pak jsem ji jeste prohnal po dalnici. Vytach jsem ji na 180 a chvili jsem jel stabilne pak jsem ji prislap na plno a celkem svizne a v klidu potahla az na 200.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Tak po dlouhe dobe neco. Nejak jsem zapomel zdelit ze v breznu se octavka prestehovala z5 k byvalemu majiteli a ja od te doby jezdil vw polem 1,0 37kw. Strasne to vozidlo, no nicmene se pohybovalo vpred a to jsem potreboval. Vcera jsem se stal majitelem vw golf mk VI 1,2Tsi 77kw. Asi bych do toho nesel s tim ze budu na nej cekat vic jak pul roku ale nabidka na octavku byla celkem dobra a nabidkana golfa byla vic nez luxusni. Koupil jsem ho za takove penize ze tu cenu bude mit tak za 3 az 4 roky.

d7b07508ca047acd038d458732896263.jpg2eeecdd96e91245e4dd29e06040d77ca.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...