krasoprinc Odesláno Červenec 5, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2022 Ahoj, nevíte jak vyměnit motorek klapky co určuje jestli fouká vzduch na okno nebo na nohy? zaseklo se mi to v poloze na okna a nehejbe se klapka. Diagnostikoval jsem to VAGem. A tehle motorek je v hajzlu. Mám novej ale netuším jak se k tomu dostat. Nevíte někdo jak to vyměnit a nerozebírat kvůli tomu celou palubku? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Květen 16, 2024 Sdílet Odesláno Květen 16, 2024 (upraveno) Aj ja sa chystam toto vymenit kedze mi nefuka stredom a na nohy. Klapka sa pri resete a kalibracii nepohne. Postup a pozicia je v podstate rovnaka aj na Octavia 3.. Odmontovat kolenny airbag, potrubie fukania na nohy a nejak sa tam dostat zdola.. Upraveno Květen 16, 2024 uživatelem martinger 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Červen 12, 2024 Sdílet Odesláno Červen 12, 2024 Tak mne sa to podarilo, musel som vybrat aj sedacku aby som sa tam poriadne dostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cizmo Odesláno Srpen 6 Sdílet Odesláno Srpen 6 On 6/12/2024 at 10:50 PM, martinger said: Tak mne sa to podarilo, musel som vybrat aj sedacku aby som sa tam poriadne dostal. Zdravím, mám problém že mi nefúka stredovým tunelom do zadnej časti žiaden vzduch, myslíte že výmenou klapky z videa by to vedelo problém vyriešiť? Prestalo to fúkať z dňa na deň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.