Mirec1979 Odesláno Srpen 2, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2022 Dobrý deň. Prosím vás chcel by som sa opýtať ako mam na autorádiu columbus nastavit bluethoot, lebo hovory mi idú ale nejde mi vôbec hudba, že či to vlastne podporuje to rádio, mobil mam huawei. Viete mi prosím vás niekto poradiť,že čo mám robiť alebo ako to spojazdniť, ďakujem za každú radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Říjen 8, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2022 Z nejvyšší pravděpodobností máš v autě BT jednotku která nepodporuje A2DP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 8, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2022 V 2. 8. 2022 at 19:12, Mirec1979 napsal: Dobrý deň. Prosím vás chcel by som sa opýtať ako mam na autorádiu columbus nastavit bluethoot, lebo hovory mi idú ale nejde mi vôbec hudba, že či to vlastne podporuje to rádio, mobil mam huawei. Viete mi prosím vás niekto poradiť,že čo mám robiť alebo ako to spojazdniť, ďakujem za každú radu No, řešil jsem to na svém rádiu swing, hovory přes BT fungovaly, ale hudba ne, instaloval jsem MP3 přehrávač s podporou (Advanced Audio Distribution Profile) a hudba již funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.