tonis Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Všechny Vás zdravím. Pročetl jsem celé fórum ale pomoc na můj problem jsem nanašel. Při otevření řidičovích dveří se nerosvítí světlo v kabině, nesignalizuje zapnutá světla. Poziční světlo ve dveřích funguje jak má. Zámek jsem rozebral, takže mikrospínače jsou v pořádku. Prošel jsem kabeláž přez sloupek a vše OK. Podle VAG auto ani neví, že se dveře otevřely. Je to rok 01 model 02 s předními el. okny a přiznám se motor 1,4 16V. Máte někdo nějaký nápad ? Nebo aspoň schéma zapojení dveří. Moc dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 určitě je elektrika všude OK? často byl problem uvbitř motorku stahování oken kde je 5J dvěří přes kterou to jde do komfortní jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Vnější mikrospínač si kontroloval? Jen tak kdyby náhodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tonis Odesláno Květen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Vše jsem kontroloval několikrát včetně mikrospínaču. Podezřívám právě RJ ve dveřích, měl jsem ji rozebranou a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Včera jsem řešil ten samej problém.Zjistil jsem že to bylo v konektoru u zámku.Nesvítilo vnitřní osvětlení a pokud jsem ve dveřích řidiče centrálem zamknul zevnitř tak se zadní dveře za řidičem zamkli a hned odemkli.Vyčistil jsem konektor, přihnul packy a mam klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tonis Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tak jsem opět prošel všechny konektory a kabeláž a nic. Jediné co zbývá je pokusit se vyměnit ŘJ ve dveřích nebo komfortku. Nevíte někdo náhodou o nějaké ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.