MichalJarin Odesláno Září 27, 2022 Sdílet Odesláno Září 27, 2022 Dobry den, mam prosbu je mozne nakodovat pri nastaveni obrysovych svetel taky sviceni dennich. Spoustu lidi na me blika ze jsem malo videt pri obrysovych svetlech. Dekuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 27, 2022 Sdílet Odesláno Září 27, 2022 Nějak nerozumím dotazu. Buď máš origo denní svícení = nikdo by na tebe neměl blikat, pokud jen s DS nejezdíš za snížené viditelnosti. Nebo nemáš origo DS a tím pádem musíš mít zapnuté obrysovky+ potkávací světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalJarin Odesláno Září 27, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2022 No pri obrysovych pri nizsi viditelnosti mi sviti jenom horni zarovky (obrysove), jde mi o to jestli nejde nastavit aby pri obrysovych zaroven svitili i dolni denni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 27, 2022 Sdílet Odesláno Září 27, 2022 Spíš bys měl rešit proč ti to svítí napykaču. Realita bude taková, že světla budou po těch letech KO a budou potřebovat nějakou péči. Pravděpodobně se bude jednat o bixenony ty na to trpí dost, v dešti a ve tmě je s tím potom o život jezdit. Boužel na STK řeší sr*čky a tehle zásadní problém nechávají bejt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 28, 2022 Sdílet Odesláno Září 28, 2022 (upraveno) V 27. 9. 2022 at 18:56, MichalJarin napsal: No pri obrysovych pri nizsi viditelnosti mi sviti jenom horni zarovky (obrysove), jde mi o to jestli nejde nastavit aby pri obrysovych zaroven svitili i dolni denni. Jak jsem psal: při snížené viditelnosti JSI POVINEN jezdit s obrysovými + potkávacími světly. Zřejmě nemáš denní svícení, ale jen mlhovky. Takže v každém případě bez ohledu na viditelnost musíš mít zapnuté obrysovky a potkávací najednou. Jen s obrysovkami jezdit nemůžeš. A ty chceš dokódovat, aby ti současně s obrysovkami svítili mlhovky na cca 30%? To zřejmě jde, jen to podle mne není povoleno zákonem. Upraveno Září 28, 2022 uživatelem michal55 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalJarin Odesláno Září 28, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2022 Nene mám facelift.. No senzor mi spíná na obrysovky v snížené viditelnosti. Ale na můj vkus svítí ty horní žárovky dost málo. Lidi na mě blikají. Chci vědět jestli se dá nakódovat svícení obrysových aby svítili mlhovky nebo denní zároveň s obrysovkama. Nebo vyměnit klasický halogeny za led. Zákon nezákon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Září 28, 2022 Sdílet Odesláno Září 28, 2022 Tak máš asi bordel v zapojení světel nebo v kodovaní. Světelný senzor to má řídit takhle: Snížená viditelnost -svítí obrysovky +potkávací světla Nesnížená viditelnost-svítí pouze denní svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalJarin Odesláno Září 28, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2022 Dobře, děkuji kouknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 28, 2022 Sdílet Odesláno Září 28, 2022 Ale má to dobře. Jen prostě si nerozumíme. Přes den svítí denní svícení, tudíž dvě světla dole v nárazníku. Při snížené viditelnosti a tmě svítí obrysovky (parkovačky) to jsou ty dvě 5w(w5w) žárovky ve světlech úplně nahoře v tý slze a k tomu potkávací světla a to jsou buď dvě H7 nebo spíš xenony. Tudíž jak jsem psal já nahoře. Řešit potkávačky proč svítí málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.