Raedon Odesláno Říjen 16, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2024 Musim 500km max do 3000ot pak vyme it olej. Pak dalsich 1500km a uz muzu jit na 70% vykonu. Pak nejakych 500-1000km a ladeni. Je to hrozne otravny jezdit pomalu ale radeji pomalu jak zkurvit motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Říjen 16, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2024 Já s GOčkem jezdil 3000km do 3tis ot. Na motor jsem začal šlapat až někdy po 15 tisících 😄 Dost pomohlo, že mám rodinu 400 km daleko, tak se to docela rychle naskákalo 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Raedon Odesláno Listopad 2, 2024 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2024 V 16. 10. 2024 at 12:08, MorDecaY napsal: Mega dobrý. Jaký budeš mít zajížděcí proces? Uz mam najeto 1500km. Musel jsem jezdit tak max do 3000ot a klidna jizda. V utery jdu na nahrani mapy do LKM performance. Revo uz ne. Mel jsem ho sice zaplacene v cene kitu ale firma RSR performance je tak trosku …..nechci to komentovat. Bude se merit i vykon tak pak prilozim graf. Doufam ze vse pujde v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Listopad 2, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2024 Jsem rád, že ses na REVo vysral. Lukáš s Digitunem je absolutní topka 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raedon Odesláno Únor 24, 2025 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2025 Tak po delsi dobe dame zase prispevek. V lonskem ro e jsem se pustil do go motoru s tim ze uz dame K04 a pujdeme na soft. Go probehla a slo se na chipovani. Pri testovani se motor potkal. Myslel jsem ze se zblaznim. Hlavne jsem chtel vedet kde byla chyba. A ta se nejspis nasla u motorare ktery me delal hlavu a pouzil nekvalitni sedla na ventily. Takze hlava sla ke klukum z lkm performance a ta prace je uplne nekde jinde nez u predesleho motorare. Pred par dny jsme auto dali do kupy a pojedu tento tyden znova na nahrani mapy na K04. Snad vse probehne uz bez komplikaci. Drzte palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Únor 26, 2025 Sdílet Odesláno Únor 26, 2025 Ave Luky z LKM 🙏 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.