Adamchromy19 Odesláno Říjen 19, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2022 Zdravím. Jdu si k vám pro radu. Mám Octavii I 1.9 66 kW. Dnes jsem čistil EGR ventil protože byl neskutečně špinavej.ten jsem měl demontovanej a vyčistil jsem to i dál kam jsem se dostal. Nejspíš mi kousky toho sajrajtu napadalo dál dolů.jelikož jsem to sání neměl sundaný tak jsem to tak neřešil a dal EGR zpátky,namontoval vše jak má být a zkusil start ale motor točil bez snahy do té doby než jsem vybil baterku. nevíte někdo v čem může být zrada? Díky za jakoukoliv radu 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 19, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2022 Uz sem to zažil bordel ti napada dovnitř pod ventily a si v háji Vemte auto na lano roztahněte Až to chytí nech to klapat na volnobech než se to ohřeje a občas zkus přidávat plyn Ten plyn nemusí reagovat tak se nelekni pude to postupně A čekat až se to dostane do stavu jako dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Říjen 19, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2022 A taky se koukni na chcípací klapku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.