perníkář Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 jak nejlépe bych mohl popsat problém... auto úplně ztratilo výkon... vůbec není cítí ten tah který mělo auto když jsem ho koupil... teď dostane tah až když motor vytočím do cca 4 500 tis. otáček pak se chytne auto letí.... kluci poraďte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 zkus zkotrolovat vsechny hadice, zda-li ti to nesaje vzduch, ja jsem mel taky vykon v haji, sem tam blikla kontrolka poruchy motoru a ejhle, dira v hadici v sani pred vickem ze spodu, kde jsem to nahmatal rukou a druha trubka byla vejpul, co vede z vicka do motoru ( trubka odvetrani). zafacovat, utesnit a je po problemu nebo ti ukaze néco vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Jj, prvy VAG, potom hadice. Ja som mal deravu hadicu medzi klapkou a vahou vzduchu, ta "odbocka na odvetranie bola prasknuta. Zralo mi to viac, islo to tusim rovnako. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Ja mam teraz iny problem s vykonom, obcas (nepredvidatelne a nastastie dost zriedkavo) mi pocas jazdy akoby "vypadne" motor. Zrazu netaha, postupam po plynovom pedali a po chvilke zasa ide ako predtym. Keby som vyradil, tak tusim zdochne. Kedze to ma este lankovy plyn, tak ma napada, ci nebude nacaty potenciometer v klapke, to zasa ale by robilo pravidelne. Teraz to robi niekedy 2x denne, inokedy je aj mesiac pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
perníkář Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 zkusím to prohlédnout.. já tu trubici sání co je mezi klapkou a váhou vzduchu mám novou dával jsem jí tam sám, tak jsem to třeba někde pojebal když jsem to tam nasazoval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Aku mas volnobeznu spotrebu pri zohriatom motore? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
perníkář Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Aku mas volnobeznu spotrebu pri zohriatom motore? no počítač mi ukazuje jak kdy někdy je to 1.3, 2,2 plus mínus, jinak byl jsem v sevisu, PC hlásilo závadu kterou si už nepamatuji, ale je potřeba přetěsnit výfuk u svodů..... dále pak ale mě stějně čeká repas motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 To je strasne vela. Mne ukazuje okolo 0.8 l/h a aj to by mohlo byt menej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Jak tu volnoběžnou spotřebu měříš? Já třeba když stojím tak se mi to pohybuje třeba i okolo 4-8 litrů. A že by něco bylo v nepořádku si nemyslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 On je rozdíl v zobrazované volnoběžné spotřebě na předface a face octách. U předface se nezobrazuje litry/hodina, ale zobrazuje se pořád litry/100 km, takže u předface se ukáže např. těch 4-8 litrů (to samé je i u mě a mám všechno v pořádku) a face octa se přepne do toho režimu litry/hodina a ukazuje např. těch 0,7-0,9 litrů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 presne tak. Mam face a na tom to ma byt cca ako si napisal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Aha, tak to jsem ani nevěděl. Děkuji za vysvětlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Luk87 Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Zdravím, mám stejný problém se ztrátou výkonu a s občas se studenými starty. Mám motor 1,6 74kW AKL rok 2000 (facelift). Už jsem vyměnil škrtící klapku, lambdu sondu, teplotní čidlo a všechny provozní filty. Auto jsem měl napíchnuté na VAG a žádné závady hlášeny nemám. Nevím co s tím, jo a ozívá se mi klepání z místa znázorněné na fotce tam co je to víčko (kolem to je dost mastné). Bez_n_zvu.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
perníkář Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 po delší odlmce se tu zas ukazuji.. tak chalani já se rozhodl pro repas motoru šla dolu hlava písty ven, nová těsnění kroužky, gufera těsnění pod hlavu... dalo se to zas zpět najel jsem cca 300 km a nově nalitý olej byl fuč, tak vše zas rozebrat zjistilo se, že gufera jsou vadná dala se nová a i potom to zlobilo olej to žere pořád teď je tam 15W40 a ztráta oleje se pořád projevuje... co b\y s tím sakra mohlo bejt. nevim co v tom servisu dělaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.