ScofieldCZ Odesláno Prosinec 6, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2022 Ahojte, už před nějakou dobou jsem si říkal, že bych si nakódoval Comming home a Leaving home. Co jsem se díval po internetu, tak se to zapíná v nastavení maxidotu v položce Světla a vidění, jenže bohužel tam tuto možnost vůbec nemám, tak jsem si řekl, že to nakóduju ručně přes VCDS. Připojil jsem to a vidím, že tyto funkce už tam nakódované byli, nicméně to nefunguje. (Ani v poloze automatických světel a ani když to nechám v poloze potkávacích světel). Do toho jsem už postřehnul, že když mi praskne nějaká žárovka, tak maxidot to nezahlásí, pouze se na budíkách rozsvítí kontrolka žárovky. (Co jsem jel v jiných Octaviích, tak tam to vždy napsalo jaká žárovka je vadná). Pokud se s tím někdo setkal a věděl by jak to vyřešit, tak budu moc rád 🙂 Jinak se jedná o O2 RS MR08 (předface) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 7, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Jaký máš podelový rok podle vinu? Předface RS rok výroby 2008 mohl být jak facelift elektrikou, tak předfacelif. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Prosinec 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Je to podle VINu 08 jinak vyrobeno květen 2008 a první registrace červen 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davis91 Odesláno Prosinec 7, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Mám pocit, že po instalaci Polarfisu mi taky přestal maxidot hlásit konkrétní žárovku, ale nejsem si 100% jisty, rozsvitila se mi kontrolka jenom jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Prosinec 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2022 Mě to nehlásilo ani předtím než jsem ho tam dal 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 10, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2022 nebylo měněný čelní okno? mě to dělal neorigo dešťák že nešlo CH a LH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.