Přejít na obsah

COLUMBUS 3x prázná díra

Guest Burda

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Takže další info, bezpečnostní fólie úplně na .... dvě věci. Navigace v autě cca 1,5měs (auto v PZE, parkováno okolí Vršovic), akce trvala do 5min - rozbití bočního okna (spolujezdec) včetně demontáže rádia. Škoda na autě: zničené okno, tónovací+bezpečnostní fólie, pískování, zničený rámeček, palubní deska, sedačka.... vyjádření servisu a pojišťovny, proplácet se bude 175tis.

Jsem rád, že to nebylo moje auto a tím jsem se vyléčil... :-/

Odkaz ke komentáři
nj, ono to člověka přestane časem bavit furt jezdit do servisu, luxovat sklo apod...

Neříkám, že ne, kdyby mi ho ukradli 3x za rok, taky bych se nad tím zamýšlel...

Je třeba osvěty, aby lidi nekupovali tyto věci po netu za poloviční ceny.

Protože dokud to budou kupovat, bude se to krást.

Všichni víme, že se to nikdy nestane, stačí se podívat jen na poptávku a nabídku tady v bazaru...

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Přátelé i já jsem se tento víkend zařadil do toho nechvalneho klubu lidi, kterým byl Columbus ukraden. Vztek, ktery mnou cloumá asi netřeba popisovat, protože ho jistě znáte. Kupodivu se to stalo v noci ze čtvrtka na pátek v malém městě. Auto otevřeno bez poškození a Columbus vymontován velice profesionálně a čistě.

Ja moc neverim na nahody a tipnul bych si že to děla velice profesionální skupina a stálo by za to udělat mapu s časy kde operuje.

Nicmeně pokud si budu chtit pořidit par neklidnych noci tak si koupim colomba přímo od škodovky a doufam že to i přes nekřesňanskou cenu udělá většina z vás, protože podporovat takove "******" vážně nehodlám.

Jen pro představu se dá columbus pořídit "nový" třeba tady:

http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/7-1-Navigace-GPS/0/5/8149-SKODA-COLUMBUS-LED-ORIGINALNI-DOTYKOVA-NAVIGACE-EU-VERZE

Jenže když tam zavoláte tak zjistíte že vám na něj dají záruku 2 roky, ale bez jakéhokoliv dokladu.

Osobně nechápu jak může někdo beztrestně vystavovat zboží v e-shopu navíc s deklarovanou cenou bez DPH a s DPH a nedodávat k tomu žádný doklad. Neříkám že to je zrovna kradené zboží, ale uznejte to maličko smrdí.

Je možné že si někdo dává práci a ukradené navigace prestavuje (vymena celniho panelu + folie na display)a vrací je zpet do oběhu. Nevím, ale sehnat plastové díly nemusí být takovej problem.

Po přečtení mnoha příspěvků asi neexistuje adekvátní zabezpečení aby nedocházelo k ještě většímu poškození vozidel. Jedna z obran je podle mého potírat tento nelegální prodej a neúčastnit se ho.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Tak dnes ráno ve 2.32 hod. mi zvonil telefon,koukám a ono mi volá auto.Kouknu z balkonu a vidím světlo v autě.Než sem se probral,tak frajer utíkal pryč.byla to asi nějaká smažka,protože já stál 15cm od zdi a ten sráč se tam stejně protáhnul a rozbil okno.

Přidávám pár fotek,a chci se zeptat jestli se dá koupit ten vnitřní plastový kaslík,do kterýho je navi přišroubovaná,nebo jestli je to celá palubka.

Ten sráč se ani neobtěžoval ze šroubováním,a celý to vytrhl viz foto.

Díky.A přeju hezký víkend,já už ho mám zkaženej. :angry:

post-680-0-34896200-1359782035_thumb.jpg

post-680-0-73586000-1359782052_thumb.jpg

post-680-0-98754300-1359782074_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No vzhledem k tomu,že je sobota,tak to nemůžu ani nahlásit na pojišťovnu,tak to nechám někde alespoň zasklít (doufám že pojišťovcna pak nebude mít kecy)a zbytek vyřídím v pondělí.

Asi sem měl kliku,že sem ho u toho nechyt,protožeuž bych asi seděl.

policajt mi říkal,že je pro mě lepší,když ho nechytnou,jinak bych se sním soudil o škodu a dostal prd.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No právě moc jsem uvazoval ze vezmu toho Colombuse od tebe ale fakt nevím tak jsme nakonec nalomily sweeda :-D no a vis sám jak to dopadlo prý v neděli si pro něj jede jak tobě

Odkaz ke komentáři

tak sem to nechal zasklít (3500,-) a když mi to sklo vyluxovali,tak sem se všimnul,že mám miniaturně pořezanou sedačku na jednom místě,a taky tu okrasnou lištu v tapecírunku.

Tak mám pocit,že škoda bude přes 200tis.

To sem zvědavý na zítra jak se k tomu pojišťovna postaví.

Odkaz ke komentáři

No jestli je sedadlo jako celý díl tak určitě počítej,:sklo ve dveřích 3500,-,lak dveří + chromová lišta + lišta sloupku cca 5000,-,tapecírunk cca 2000,-,sedadlo (kůže alcantara + el. + výhřev)100 tis,jestli je jako díl jen potah,tak to bude min.15000,-,přístrojovka 16000,-,lišty v přístrojovce 3000,-,elektroinstalace cca 2000,-,Columbus 66000,-,práce minimálně 10000,-.Tak to si na 112500,-

Ale jak říkám,záleží na tom sedadle to by jsme na 200tis. byli.

No uvidim.

teď sem byl na pojištovně a tam mi řekli ať to dám do servisu,zaplatim a oni mi to (až přijde konečné usnesení od policie) proplatí.Ty se snad zbláznili.

Tak sem řekl,že to chci rozpočtem a oni že ok,ale že se to počítá systémem audatex.Tam se dost využívá druhovýroba.Ovšem v tomhle případě budou mít smolíka,protože tyhle poškozený a ukradený věci druhovýroba nedělá.

Potřeboval bych zjistit jestli si to můžu nechat v audatexu spočítat sám.Nevíte někdo?

Odkaz ke komentáři

to sedadlo stoji 100tis? To mi chces rict ze kdyz mam obe predni sedadla v elekt a vsechny 4 vyhrivane tak je to takovej ranec?

Podle me co ja jsem mel poskozene autn,dal jsem ho do skodovky,chteli akore od pojistovny poslat vypis poskozenych dilu ktere maj opravit,podepsal jsem plnou moc ze to chci at to zaplati jim pojistovna ze to zruky nebudu platit,zaplatil jsem skodovce akorad spoluucast ja mam 2tis a pak po 4dnech mi dali auto opravene ukazali fakturu kolik to stalo a poslali na pojístovnu a me ji taky dali pak asi za tyden mi napsala skoda ze penize dostali od pojistovny a asi den predem mi prisel od pojistovny dopis s fakturou kolik to stalo a ze je to zaplaceno!Nic vic jsem neresil,rikal jsem to aj likvidatorovi ze to davam do skody a ze budu platit jen spoluucast!Nektere autorizovane servisy pracuji s pojistovnama,takze neni problem ta moje s nema spolupracovala ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...