Kenny23 Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 Ahoj, bude to 1 rok co jsem přesedlal z dvojkové Octavie na OIII předface. Po pár měsících mě začal při delší jízdě bolet krk a to trvá až do dnes. Myslím, že už mám regulérně hrb. Otázka zní: existuje nějaká náhrada této opěrky ve stylu Octavia II, kde byla stavitelná jak do výšky, tak dopředu? Může to být i z VW nebo ze Superba i jiné škodovky. díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 2, 2023 Sdílet Odesláno Leden 2, 2023 Je možnost si pořídit opěrku hlavy, která se upevňuje na stávající opěrku, kolega ji má v práci na Octavia 3 instalovanou. A nebo pořídit jiné sedadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny23 Odesláno Leden 3, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2023 před 15 hodinami, Radas napsal: Je možnost si pořídit opěrku hlavy, která se upevňuje na stávající opěrku, kolega ji má v práci na Octavia 3 instalovanou. A nebo pořídit jiné sedadlo. a jak to vypadá? nějaký odkaz? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 3, 2023 Sdílet Odesláno Leden 3, 2023 (upraveno) Ta slečna k tomu nepatří, je třeba vybrat takovou opěrku(polštář) který je na gumě a lze přetáhnout přes originál opěrku. Upraveno Leden 3, 2023 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.