Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Michale: volal jsem tomu šéfovi servisu a výsledek- opravit se to dá výměnou té karabiny do které zacvakávaš pas.Cena cca 1000,- Kč.Prý by tam mohl být prach nebo něco podobného.Jinak nehrozi nebezpečí že Ti nevylítne airbag takže relativně můžeš být v klidu ale samozřejmě mě by to taky štvalo. :)

Odkaz ke komentáři
tak asi spis nalomeny dratek nez upadly ne..ptz to dela nepravidelne, spis kdyz se nejak pohnu nebo kdyz jsem zkousel zatahnout bricho a tim padem je tam mensi tlak..urcite kontakt nejaky..

Tak jedině zhubnout :)?

Je to dobrá pálka za opravu nebo za nový, ale taky by mě to štvalo a řešil bych to.

PS: Jak Tě vůbec napadla souvislost s bagem?

Odkaz ke komentáři
No napadla me tak, ze by se neco mohlo prihodit a zrovna v tu chvili bych podle pocitace nebyl pripoutan, ptz by ztratil ten pas kontakt...no a nekde jsem cetl, ze airbag v pripade, ze nejsi pripoutany, z bezpecnostnich duvodu nevyleti, nevim co je na tom pravdy :)
Bylo by to logický, ale tak daleko zatím škodovka není. Kdyby to tak fungovalo, tak by v případě, kdy cestuje v autě pouze řidič vyletěl jen pytel z volantu, ale to se neděje. Vždycky vyletí oba dva :D
a tím seš si jistej jo? mě právě přijde že vyletí jen u tý sedačky která je obsazená..-..

Hm, když nejsi připoutaný, tak je skoro jedno, jestli vylítneš sklem nebo si nabiješ o airbag. Jirka má pravdu, když se aktivují čelní bagy, vždy oba, jedinou vyjímkou je, když je spolujezdcům vypnutý. Čidla v sedačce Octavia nemá a na pásy bagy napojené taky nejsou.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Kluci, chtel jsem se zeptat, vratil jsem se z dovolene a vsiml jsem si, ze mi nejak mene chladi klima a dele ji to trva, nez fouka studeny vzduch...navic mi prijde, ze strana ridice + levy vydech na stredove konzoli fouka teplejsi vzduch nez strana spolujezdce atd...nevi nekdo cim to muze byt? muze to byt nedostatkem media? to jsem doplnoval loni, ale je divne spis to, ze fouka jina teplota vzduchu, nemuze to spise byt climatronicem?

diky

Odkaz ke komentáři

Loni před dovolenou jsme to nechali ve škodovce doplnit a vydesinfikovat. Asi za dva dny jsme jeli na dovču a zdálo se nám, že to chladí nějak málo. Foukalo to takový vlažný a vůbec to nestíhalo chladit. No ale po dovolené už jsme to neřešili, nechalo se to být. A letos už to nechladí vůbec. Jednak někde docela dost uniká médium, protože když jsme to zkoušeli naplnit, tak během pár dní to bylo zase prázdný a navíc ani nejede kompresor - neroztočí se, netlakuje.

Zatím jsme to nedořešili, protože na první pohled se netěsnost nenašla, možná to souvisí s tím kompresorem a uniká to někde přes něj, ale těžko říct. Letos se tím autem nikam dál nejelo, tak se to zatím víc neřešilo.

Odkaz ke komentáři

Mě to taky utíkalo, cca do dvou měsíců uteklo téměř vše. V servisu mi říkali že to nejspíš bude klimakompresor...ale nakonec to byla ta jejich nepřiznaná výrobní vada na zádce od sušiče na klimachladiči. Ale právě nikde nebyl znát ani únik, nebylo nic vidět. Jenže ono to utíkalo tak málo že kontrastní látka téměř neprošla a utíkalo to z druhé strany (kde to nebylo tolik vidět). Takže výměna klimachladiče pomohla. :huh:

Zkusil bych odsát a naplnit klimu a pokud pojede kompresor ok, bude mít správný tlak. Tak bych řešil únik, buď chladič nebo ty zahlé trubky, prý to utíká i přes ně.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...