Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Octavia II Elegance 1.9tdi DSG (MR 2005) 77kw + par pomocniku navic Alu 18" - Luxon (Cerno-stribrne) prozatimni najezd cca 137500km Upravy: Narazniky RS, folie, LEDky, koncovka vyfuku, natrene trmeny na cerveno, ramecek kolem radia-blackpiano, -35mm H&R, maska v laku Nejblizsi planovane upravy: bocni listy v laku Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Fůůůůj, to je ale hnusná Octávka :) Hoj..prde Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 To auto jsem někde viděl...myslim si že to řídi jeden mladák :) Tak nám tady napiš jaké upravy do budoucna chystáš? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Fůůůůj, to je ale hnusná Octávka :) Hoj..prde Taky nemáš rád černé Okty :D :( :( ? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 To auto jsem někde viděl...myslim si že to řídi jeden mladák :( Tak nám tady napiš jaké upravy do budoucna chystáš? Hele kdo ses? Nejaky zlodejicek, ze znas moje auto? Sis ho vyhlidl co, ty smejde jeden... Ja ti ukazu :D :( Upravy mam v podpise Romanku :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Fůůůůj, to je ale hnusná Octávka :) Hoj..prde Hele ja vim, ale nech toho, jinak se rozbrecim :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ty jsi těhotný, že budeš brečet bo co??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 to vis zanovni turba jdou na dracku a zlodejicek se zacina bat ze ho to brzo ceka Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Olaf: výjimečně máš pravda...na tom letišti mě začinala pěkně smrdět spojka...snad to bude vcajku ale kdyby ne tak aspon vím kam mám pro ní zajet no... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Taky nemáš rád černé Okty :) :D :( ? Vůbec, černou nemůžu ani cejtit. V životě bych si nekoupil černé auto :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 no to by me zajimalo kam? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Olaf: výjimečně máš pravda...na tom letišti mě začinala pěkně smrdět spojka...snad to bude vcajku ale kdyby ne tak aspon vím kam mám pro ní zajet no... Tez by me zajimalo, kde bys tu spojku chtel vzit :) :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Do té doby než mi odejde spojka tak auto bude dávno prodané... Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 kurna, tak vidim ze zdrave jadro se uz pomalu premistilo :-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jinak kluci, dneska mi volal bracha (advokat), ze obhajoval klienta a vyhral.. o co se jednalo.. Klient byl zmeren Pasikem R36... bracha teda zastupoval a uhral to na to, ze v dobe kdyz ho merili, tak jeli vlastne rychleji, nez dovoluje zakon... a aby takhle mohli jet, tak musi mit majacek, coz oni nikdy nemaji, pac by hned kazdy videl, ze ho meri, zejo...nicmene porusuji zakon, takze to jejich mereni je neplatne... Tohle uz kolovalo po netu, ja jen, ze legislativa s tim pocita a je to opravdu tak, neni to zadny blabol... holt maji to kluci tezky... Navic jsem se dozvedel, ze oni nas meri po dobu 10sec a delaji z toho prumernou rychlost...takze staci dupnout na brzdy a prumerna je hned jina, ze :) to je zatim asi tak vse ;) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 zajimavy covece ! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jinak kluci, dneska mi volal bracha (advokat), ze obhajoval klienta a vyhral.. o co se jednalo.. Klient byl zmeren Pasikem R36... bracha teda zastupoval a uhral to na to, ze v dobe kdyz ho merili, tak jeli vlastne rychleji, nez dovoluje zakon... a aby takhle mohli jet, tak musi mit majacek, coz oni nikdy nemaji, pac by hned kazdy videl, ze ho meri, zejo...nicmene porusuji zakon, takze to jejich mereni je neplatne... Tohle uz kolovalo po netu, ja jen, ze legislativa s tim pocita a je to opravdu tak, neni to zadny blabol... holt maji to kluci tezky... Navic jsem se dozvedel, ze oni nas meri po dobu 10sec a delaji z toho prumernou rychlost...takze staci dupnout na brzdy a prumerna je hned jina, ze :) to je zatim asi tak vse ;) Tohle je vážně pravda?? Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 (upraveno) To je zvlastni, nekde jsem cetl jak se vyjadrovali k vyjimce, diky ktere nemusi mit zapnute vystrazne svetla Treba tady: www.policie.cz/soubor/stanovisko-reditele-dopravni-policie-passaty-doc.aspx Upraveno Červen 22, 2009 uživatelem Kais Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Si myslím, ale Michal nám to vysvětlí...spíš si myslím, že brácha to mohl vyhrát např. na zanedbání nějaké jiné povinnosti, ale ne na tohle... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jako fakt, bracha mi rekl, ze to vyhral diky tomuhle... jeste me kvuli tomu vzbudil... volal mi hned rano po soude... volal mi, ptz vi, ze me to zajima a casto spolu doma ty passaty resime.. vic budu vedet, az bude doma Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak pak napis jak to to cele zvladl. Je to zajimave tema Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Co plánuješ dál Miky... Chce to nějak oživit snížení a tááák... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Hmmm, to s tou R36 je zajímavé. Takže říkáš neplatit pokutu a řešit to u soudu... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jsem v tomhle značně skeptický - pokud bynešlo jen o pokutu, ale o odejmutí řidičáku a měl-li by soud minimálně odkladný účinek, pak bych do toho možná šel taky, ale nevěřím, že by to takhle šlo - možná to soud první instance rozhodl takhle, ale soudy vyšší instance to dál nepustí. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak bracha mi ted rikal, ze ten clanek zna, i to co tu daval Kais a rekl mi na to, ze jakekoliv narizeni interni nebo vyhlaska nemuze odporovat zakonu. A tohle v zakone psano neni, ze muzou jezdit rychleji nez je povolena rychlost, bez majacku. Asi jinymi slovy, policie si tak trosku vymysli B) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Takže říkáš neplatit pokutu a řešit to u soudu... Tak ne u soudu, ale u spravniho rizeni, zejo. Tam to cele zacina B) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 ...jsi ňáky chytrý...smrade B) ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak uz jsem tam byl ne, tak vim B) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Túto octu tuším poznám... B) zdá sa mi že išla predo mnou na ceste Brno - Praha... ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jj..ale zpátky už nedojela B) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky