Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Drzi drzi a nedavno probehla testem ve 180ti a drzela... tak snad... me ji predtim nekdo nejspis ukradl vis, sama od sebe neupdla...ale je fakt, ze ta jedna pacicka co to drzi je zlomena.. musim zaklepat. Ale koukal jsem k tobe do vlakna, ze te porad zlobi :P

Jj, stále, v pondělí asi měním protikus, servis už mi nechce krytky dávat...a ty jejich kecy, že i na jiných oktách to upadává tak at to neřeším mě neuspokojují :-/ A původně na to chtěli dokonce volat mechaniky z Boleslavi :-D

Odkaz ke komentáři

Tak dneska probehl takovy regionalni srazek u nas a pekne sme si zaradili...pak sme se premistili do jedne pekne restauracky a ja ze zvyku zatahl rucku(dneska dostala zabrat holka) a kdyz odjizdim uz domu, tak mi jaksi primrzla a leve zadni kolo se netocilo :palec: a smykal jsem ho za sebou asi kilak po ceste...pak konecne uz nebyl na ceste ujezdeny snih ale asfalt,tak to povolilo ;) .. ale v tu chvili jak se netocilo kolo, tak to bylo zajimave s tim jet... abs se vyplo, esp taktez :-D... na kruhaci to bylo faaajn :D

post-75-1261350806_thumb.jpg post-75-1261350812_thumb.jpg

A jinak v jizde na cas mezi kuzeli jsem delal cest OII a odvezl si tesne druhe misto.. vyhral Mr.Badys :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...