Michal K. Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Čí je to stroj?? No to je nahradni vozidlo, ktere mi poskytla zdarma firma, co vyrizuje muj pripad.. www.nehodovasluzba.cz A hosiii, zacal me bavit manual :) :) No a jinak snad zitra by mel prijit likvidator, tak se uvidi... opravitelne to podle hodne lidi je, tak aspon jsem klidnejsi... diky za podporu kluci Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 A hosiii, zacal me bavit manual :) ;) ...povedal tvrdý zástanca DSGčka :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 ...povedal tvrdý zástanca DSGčka :) Jsem si rikal, kdyby to byla totalka, bych mozna sel do RSa v manualu :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 ... crashed black is crashed black... KDO TO UDELAL???? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Michale: tak jsem doma.Byla to přidřená klapka sání Zlej sen... P.S rád jsem Tě viděl ty kluku jeden ušatej :) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jsi byl v OV nebo co? :-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Michale: tak jsem doma.Byla to přidřená klapka sání Zlej sen...P.S rád jsem Tě viděl ty kluku jeden ušatej :) Takze ste nakonec jeli po vlastni ose? to je dobre... taky jsem te rad videl ty chlape jeden usatej :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jsi byl v OV nebo co? :-) Ano,ted jsem se vrátil.Byli jsme na jednání a po cestě domu jsme brali naftu na Shellce v centru města...od té doby jsme neodjeli.Musela nás odtáhnout odtahovka do Kodecaru kde jsme čekali tři hodiny na opravu...šíleny.Michal tam za mnou přijel a chvilku jsme hodili řeč Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Takze ste nakonec jeli po vlastni ose? to je dobre... taky jsem te rad videl ty chlape jeden usatej :D Já jsem Tě pak potkal jak jsi odbočoval někam doprava na sidliště :D poznám Tě podle ty značky 0550 :) to čumiš co? Jezdiš jako prase Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 mohli jste dat vedet, bych se stavil kdybych mel cas :-) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Já jsem Tě pak potkal jak jsi odbočoval někam doprava na sidliště :D poznám Tě podle ty značky 0550 :) to čumiš co? Jezdiš jako prase :D :D :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jinak mam poznatek.. Na svoji krasce mam zimni GY UG 7+ 195/65 R15 a na tehle nahradni Barum Polaris 2 205/55 R16 a musim rict, ze barumky pekne na piii... tak kde s GY blikne esp, tak barumky snad uz maji smyk :D Esp s nima blika pomerne dost casto.. jo holt neco na te znacce a cene bude :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 mohli jste dat vedet, bych se stavil kdybych mel cas :-) Já jsem volal Stormika jestli by mě neodtáhl tou odtahovkou co maji v práci ale on nemohl mluvit tak jsme pak zajistili jiný odtah. Docela blbej pocit mit nepojizdné auto 300km od domova Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Co záruka mobility Romčo? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Já jsem Tě pak potkal jak jsi odbočoval někam doprava na sidliště :D poznám Tě podle ty značky 0550 :) to čumiš co? Jezdiš jako prase Jaaa? kdepaaak... a kde si me priblizne videl :-D ? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Co záruka mobility Romčo? My to na služebních autech nemáme a ani mě to nenapadlo.Původně jsme mysleli že to je startér ale když to nešlo ani po roztažení jinym autem tak se to vzalo na diagnostiku a během hodiny to bylo vyčištěné.Cena 2000,- Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jaaa? kdepaaak... a kde si me priblizne videl :-D ? Okolo 17 hodiny.100% jsi to byl Ty.Na dvouproudovce jsi odbočoval doprava jakoby při vyjezdu z Ostravy Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Okolo 17 hodiny.100% jsi to byl Ty.Na dvouproudovce jsi odbočoval doprava jakoby při vyjezdu z Ostravy Joo to jsem byl asi ja, jsem spechal,ale ve vsi opatrnosti samozrejme :) ...v 17 jsem jel vyzvednout jednu kocku :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Joo to jsem byl asi ja, jsem spechal,ale ve vsi opatrnosti samozrejme :D ...v 17 jsem jel vyzvednout jednu kocku :D Já jsem uchylnej na čisla SPZ a proto jsem si byl jistej žes to byl Ty :) ta capuccino barva je moc pěkna člověče Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 tak to všetko vysvetľuje :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 ta capuccino barva je moc pěkna člověče :) rýchlo to zmaž, ešte Vorlajz bude naveľa Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 rýchlo to zmaž, ešte Vorlajz bude naveľa ;) hmmm.... a když jsem vám to říkal, tak jste mi to nevěřili.... :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 az na to ze podle MR je to co ma Michal na nahradnim aute Sahara ale co uz Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 to je boj ;) a kto iný ako Roman to mohol vyprovokovať :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 MR to je 04 panove... dama uz ma skoro 150tis najeto... nevim jaka to je, ale podle me zlata, capuchino urco neee, ta je hnusna ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 rozhodně souhlas.... jestli je to 04 tak je to ta krásná sahara!!! ;) cappucciono? tfuj... bych blil Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Já jsem volal Stormika jestli by mě neodtáhl tou odtahovkou co maji v práci ale on nemohl mluvit tak jsme pak zajistili jiný odtah.Docela blbej pocit mit nepojizdné auto 300km od domova ;) Njn, trefil ses zrovna do blbé chvilky - škoda no, mohli jsem aspoň zkecnout u mě na firmě u kávičky. Každopádně je dobře, že všechno dopadlo a mohli jste jet normálně domů :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky