Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Čí je to stroj??

No to je nahradni vozidlo, ktere mi poskytla zdarma firma, co vyrizuje muj pripad.. www.nehodovasluzba.cz

A hosiii, zacal me bavit manual :) :)

No a jinak snad zitra by mel prijit likvidator, tak se uvidi... opravitelne to podle hodne lidi je, tak aspon jsem klidnejsi... diky za podporu kluci :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
jsi byl v OV nebo co? :-)

Ano,ted jsem se vrátil.Byli jsme na jednání a po cestě domu jsme brali naftu na Shellce v centru města...od té doby jsme neodjeli.Musela nás odtáhnout odtahovka do Kodecaru kde jsme čekali tři hodiny na opravu...šíleny.Michal tam za mnou přijel a chvilku jsme hodili řeč :lol:

Odkaz ke komentáři

Jinak mam poznatek.. Na svoji krasce mam zimni GY UG 7+ 195/65 R15 a na tehle nahradni Barum Polaris 2 205/55 R16 a musim rict, ze barumky pekne na piii... tak kde s GY blikne esp, tak barumky snad uz maji smyk :D Esp s nima blika pomerne dost casto.. jo holt neco na te znacce a cene bude :) :lol:

Odkaz ke komentáři
Já jsem volal Stormika jestli by mě neodtáhl tou odtahovkou co maji v práci ale on nemohl mluvit tak jsme pak zajistili jiný odtah.

Docela blbej pocit mit nepojizdné auto 300km od domova ;)

Njn, trefil ses zrovna do blbé chvilky - škoda no, mohli jsem aspoň zkecnout u mě na firmě u kávičky. Každopádně je dobře, že všechno dopadlo a mohli jste jet normálně domů :P

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...