romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 muzes jeste poptat origo tlumic na 2.0 na sport podvozek ?? Zařidim. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 :) :) Nabízel mi turbo na OII originál balení za 11800,- taky slušná cena co? Kdyby mě odešlo mychadlo tak tak asi mrsku z 96 ale prej tam jsou potřeba nějaké dodatečné upravy.Vite o jaké přesně upravy jde? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Roman ty hneď myslíš na najhoršie :) :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Roman ty hneď myslíš na najhoršie :) :) Tak škoda žes nebyl ve Vyškově...auto trošku dostalo kouř...musiš počitat s nejhorším...aspon Tě to pak nepřekvapi. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 To hej, ja som teraz objavil to zatváranie okien, ono to ide, ale niekedy sa to zasekne, nepomohol ani Doliho návod, a keď to ostane visiet na ulici, tak výborne :) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Nabízel mi turbo na OII originál balení za 11800,- taky slušná cena co? Kdyby mě odešlo mychadlo tak tak asi mrsku z 96 ale prej tam jsou potřeba nějaké dodatečné upravy.Vite o jaké přesně upravy jde? Nevim uz kde, ale nekdo je za 10! :) Zkusim najit, uz si to nepamatuji. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Nevim uz kde, ale nekdo je za 10! :) Zkusim najit, uz si to nepamatuji. Replika nebo originál? Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Replika nebo originál? Hmm, tak to nevim. :) Ale sakra uz nevim kde to bylo, jestli na aukru na foru nebo u nekoho z prodejcu... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Tak za ty tlumice hodne zajimava cena... Ale ja potrebuju na vsechno doklad... Je to Romco s dokladem? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tak za ty tlumice hodne zajimava cena... Ale ja potrebuju na vsechno doklad... Je to Romco s dokladem? To víš že to je s dokladem! Bez dokladu by to bylo ještě za mín.Dnes mu ještě jednou po poradě zavolám a nechám si potvrdit cenu ale mělo by to sedět. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Takže mám potvrzenou cenu za ORIGINÁL tlumiče na OII RS 147kW a to ještě lepší cenovka než včera: přední 2060,- za kus zadní 1700,- za kus včetně dokladu a dph.Doprava zdarma.Michale: tak co na to řikáš? Super luxusni cenovka ne? :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 som taký laik do toho, takže to potom bude mať znížené ako Skaja, Doli, Mišo a spol? ...Roman jemu treba asi tlmič z dieselovej eresky nie? Lebo tam je ťažší motor! Je to tak? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 som taký laik do toho, takže to potom bude mať znížené ako Skaja, Doli, Mišo a spol? ...Roman jemu treba asi tlmič z dieselovej eresky nie? Lebo tam je ťažší motor! Je to tak? ROZHODNĚ! Dle Etky je tam rozdil což je logicky.Ideální je zjištovat takové věci podle VINka ale jelikož tam má Michal jiny originál tlumiče tak to je trošku problém.Musi tam být tlumiče na RS 125kW. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 No budu to mit snizene urcite vic nez Skaja, Misa, Doli, jelikoz jsem objednal uz aji pruzinky :) :) . Urcite bych tam prdnul ty z naftoveho RSa nebo i benzinoveho, oboje jsou tezsi nez moje 1.9tdi takze asi tak :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 A aké pružinky??? HR -35mm??? s tými RS-ovými tlmičmi by to mohlo byť zaujímavé... :) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ty voe Majki, to bude parada Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Presne tak Lubo... ty RS tlumice se mi hoodne zamlouvaji :) :) Tlumici vlastnosti by to melo mit stejne ne? To ze auto bude tvrdsi mi nevadi...tim se jako chci ujistit, ze na te 1.9tdi splni ty tlumice stejnou ulohu jako na RSce ne? :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Hosi poradte, rozhoduju se a porad nevim, ktere vzit http://rozzlobenimuzi.com/?linkid=17863-ve..._vs_mclaren.htm :) :) Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Asi bych šel do Bugatky. Je taková luxusnější. :) Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 bugatti je skor na cesty...ta meklerenka je skor na okruh a ma len jedno miesto Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak par ulovku za poslednich par dni : ten vcerejsi hamrik byl fakt kruty... Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak Hamrik fakt mega mazec ... to je asi H1 co? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 jj H1 a docela dost upraveny no Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 tak to cucim ... no ale jiste je, ze jinde opravdu s tim parkovat nemuze :-) Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Dneska jsem narazil na nejakou divnou oktu ... :D Neznate ji nekdo? :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 tá je divná, majiteľ čo ju má sa asi vyžíva v úpravách a umývaní nie? :) ...a stojí v zákaze :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Hele to neni zakaz :D , to je normal parkovaci misto, stat na zakazu? to bych si nedovolil :P Drasty, si mel prozvonit, sme mohli dat kafco :) navic neni vubec cista, toho si drasty urcite vsimnul..na fotkach je cerna vzdy leskla a cista :D Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Zvazoval jsem, ale hodne jsem spechal takze priste urco ... :-) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Hele to neni zakaz :D , to je normal parkovaci misto, stat na zakazu? to bych si nedovolil :) :P navic neni vubec cista, toho si drasty urcite vsimnul..na fotkach je cerna vzdy leskla a cista ten smajlík hovorí za všetko :D ale nechcem ťa obviňovať :D je čistá :P ...to si asi ešte nevidel špinavú čiernu ala Skaja :P B) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky