Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Já bych to zkusil. Minimálně za zeptání si myslím nic nedáš a buďto řeknou, že není problém, nebo že to nejde. Ale co já jsem vždycky řešil nějakou pojistnou událost, tak se taky pokaždé něco našlo dodatečně, protože ani likvidátor nemusí vidět všechno a nikdy s tím problém nebyl. A navíc ten likvidátor by měl mít fotky a třeba to tam bude i vidět, záleží, odkud to fotil, no.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dneska, ani zitra nemam cas, ucim se na zkousku...ale jen tak okrajove

Rano mi volal likvidator: Bohuzel vam musim oznamit, ze poj.udalost nelze resit rozpoctem, podle vasi pojistne smlouvy, kde stoji, ze v pripade mimoradne vybavy(pripojistena navi, ne z vyroby) se neda skodni udalost resit rozpoctem.........jinymi slovy, jsem v prdeli, ptz navi mam pripojistenou na 50tis a kdyz to dam do skodovky, tak mi stejne porad jen proplati 50tis a 15 bych musel na columba doplatit... Jsem pekne nasranej, ze tohle mi rict, jim trvalo skoro dva tydny, ale nejvic jsem z toho smutnej, ptz moje predesle penize vynalozene na columbus, jakoby vyletely oknem...je sice pekne, ze mi daji 50tis, ale za to nic nekoupim :blink: :lool:

Odkaz ke komentáři

Jn, jenze jsem to uzaviral u zname v pojistovne, takze me to ani ve snu nenapadlo, mohla me na to upozornit, ale ona to podle me sama ani nevedela. Ve smlouve je milion nesmyslnych picovin a tohle tam je uplne jen tak na okraj.

Nechci delat zadny pojistovaci podvod, na to ja nemam kule :blink: a nechci nejake problemy..Nicmene smlouva je uplne zbytecna pro me, ptz stejne bych musel pokazde doplatit 15tis za columba...a to ho nemusim mit pojisteneho ze :lool:

Odkaz ke komentáři

Hele poradne se na to jeste toho pojistovaka zeptej, jako je prece blbost aby se pojistovna branila dat ti 20.000 misto 50.000, ne?

Ja jsem se s nima kdysi taky dohodl, nebylo to rozpoctem, servis nechteli, jediny co je zajimalo byly faktury, tak normalne jsem jim dal fakturu za radio ktery jsem si koupil sam, plus fakturu za zaskleni dveri a proste secetli ty dve faktury, odecetli spoluucast a vsichni jsme byli spokojeny.

Odkaz ke komentáři

Heled kdyz budes mit fakturu tak by to snad nemel byt problem, to prece neni jako 'rozpoctem', rozpocet je prave kdyz faktury nemas, proste ti vyplatej odhad skody minus nejaky procenta a nazdar, zadny faktury je uz pak nezajimaj, kdyz dotlacis normalni danovej doklad se vsema nalezitostma, tak je to standartni postup, zadnej rozpocet... Dej tomu kasparkovi z pojistovny vybrat, bud mu das fakturu ze skodovky a bude muset zaplatit 50k, nebo mu das fakturu od nekoho jinyho a zaplatej jenom 20k... Nevidim duvod proc by na to nepristoupil, navic oni dobre vedi ze opatrit si jakoukoliv fakturu na cokoli neni problem, tak muze bejt rad, ze to s nima hrajes fer...

Odkaz ke komentáři
Heled kdyz budes mit fakturu tak by to snad nemel byt problem, to prece neni jako 'rozpoctem', rozpocet je prave kdyz faktury nemas, proste ti vyplatej odhad skody minus nejaky procenta a nazdar, zadny faktury je uz pak nezajimaj, kdyz dotlacis normalni danovej doklad se vsema nalezitostma, tak je to standartni postup, zadnej rozpocet... Dej tomu kasparkovi z pojistovny vybrat, bud mu das fakturu ze skodovky a bude muset zaplatit 50k, nebo mu das fakturu od nekoho jinyho a zaplatej jenom 20k... Nevidim duvod proc by na to nepristoupil, navic oni dobre vedi ze opatrit si jakoukoliv fakturu na cokoli neni problem, tak muze bejt rad, ze to s nima hrajes fer...

No s tou fakturou... kdyz jsem to chtel resit rozpoctem, tak mi rekli, ze stejne budu muset dodat fakturu, k te mimoradne vybave(navigaci pripojistene). Kdybych ji mel z vyroby, tak je to asi bez problemu. Dneska budu psat mail na klienstke centrum, tak uvidim jak uspeju. Ale uz me to pekne sere, tri tydny bez radia, to neni nic moc..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl na STK, autko pry podvozkove jak nove.. zajimava vec ovsem je, ze policejni passaty maji mericky na folie a pry po tom obcas jdou...pry at si je tam nedavam...ze kdyz me zastavi dopravka, tak mi muze zabavit technicak. A pojistovny nektere pry taky odmitaji plnit(to jsem mel asi stesti zacatkem roku).. Nevim, jsem z tech passatu docela rozhozenej, jsem si rikal, u nas nikdo mericky nema, to je v poho...premyslim, ze bych dopredu hodil svetlejsi folie :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...