Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

tak to snad jo nevedel jsem tu rychlost napsal jsi pomale jenze u kazdeho je pomale jinak, to by asi mohlo byt good, jsem zvedav kolik ti COnti vydrzi ja pozoruju ubytek na Mich po 10 000 km cca 2mm, jeste zbyva 6mm, takze to vidm tak na 50 tkm coz je parada

Nějaká divná matematika:

- 6 mm mínus povinných 1,6 je 4,4

- úbytek máš 2 mm na 10k km, takže ještě 20k km a nazdar :palec:

Odkaz ke komentáři

to jsou ti co to resi moc logicky a spolehaji na matematiku, jenze netusi ze ITici jsou mazany kurvy a budou prehazovat gumy na predni a zadni naprave takze vynasob dvema a jsme tak kde jsem rikal. cece doufam ze te ta tvoje zena z toho zeleno mozkovstvi trochu vyleci :) :) :) :)

Odkaz ke komentáři
cece kdybys cetl a ne jen psal videl bys se na starej by to ani neprodal, a nez by doslo na termin prodeje tak by to asi nekde rozsekal.

Běž raději makat a nevstupuj do řeči když se bavi dospěly :)

Bude ti za chvilku volat ten šef jak jsi psal do knajpy tak abys mu řekl cos od rána udělal...HO.NO,vid? Olafe Olafe... :) :) :)

Odkaz ke komentáři
nahodou uz to mam hotovy, v klidu je to seznam na 3ks A3 obustrane pismo velikost 8, ja jsem v klidu.

Tak mužeš být v klidu :) Já jsem z ty dálnice vyklepanej jako blázen.Ta 1,6 je líná jako hovado...a vzádu taky mista nic moc člověče.Kolega to vyhral jelikož si veze prdel v novém Passatu a tam je o něco vic mista na zadních sedačkách.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...