Martinez Odesláno Březen 12, 2023 Sdílet Odesláno Březen 12, 2023 Ahojte, prosim o radu , ide o 103kw cfhc octaviu 2.0 , auto mam iba kratko tak zatial neviem ako casto vypalovalo, no momentalne je trvalo rozsvietena kontrolka dpf, staticka regeneracia neprekroci 130 stupnov a skonci v chybe , taktiez neviem preco sa nezobrazuje udaj o popolceku v oleji = oil ash , prikladam foto. Dakujem za pomoc Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkVag dpfOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 13, 2023 Sdílet Odesláno Březen 13, 2023 To je nějaké divné, kolik km má auto najeto. Takhle překročenou hodnotu zaplnění DPF jsem nikde neviděl. Většinou začíná regenerace na 62%.Je tam vůbec DPF. Mrkni na koncovku výfuku, pokud je suchá tak je to OK. Pokud budeš mít prst od mazu, tak tam nemáš DPF.Klikni na tlačítko log v aplikaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinez Odesláno Březen 13, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2023 Dakujem pekne za odpoved , navonok sa zda ze aspon obal dpfka tam je , podla tachometru ma 201 tis. , koncovka vyfuku je cierna , celkom by aj sedelo ze oil ash ukazuje hodnotu 0 ak je chybny filter resp je nejaky prepaleny , dnes sa mi podarilo spustit vypalovanie pocas jazdy, dialnica na 5ke 120kmh cca po 30 km kontrolka zhasla .Bolo vymene a naucene cidlo dif tlaku ale nepomohlo este som zvazoval ci je spravna lamda sonda, nema prosim niekto hodnoty ake ma mat spravna ? Dakujem Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 13, 2023 Sdílet Odesláno Březen 13, 2023 Koncovka bude černá pokud jezdilo auto krátké trasy. Pokud je v koncovce mastnota, tak je to špatně. Napíchni auto na diagnostiku a vyhledej chyby.Nulová hodnota oil ash je divná, nereálná při tomto nájezdu km. Jedině mě napadá zásah do hodnot, nulování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinez Odesláno Březen 13, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2023 Koncovku skontrolujem , chyby motora neboli ziadne, je mozne vo vcds vycitat to nulovanie resp deaktivovanie hodnoty ?Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.