Přejít na obsah

Cfhc trvalo svieti dpf

Doporučené příspěvky

Ahojte, prosim o radu , ide o 103kw cfhc octaviu 2.0 , auto mam iba kratko tak zatial neviem ako casto vypalovalo, no momentalne je trvalo rozsvietena kontrolka dpf, staticka regeneracia neprekroci 130 stupnov a skonci v chybe , taktiez neviem preco sa nezobrazuje udaj o popolceku v oleji = oil ash , prikladam foto. Dakujem za pomoc2921e6e803ad0eab74f2a2d24fceeb7b.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

69a825afc6bd3b3f3afdda3e4af33fbe.jpg
Vag dpf

Odkaz ke komentáři

To je nějaké divné, kolik km má auto najeto. Takhle překročenou hodnotu zaplnění DPF jsem nikde neviděl. Většinou začíná regenerace na 62%.
Je tam vůbec DPF. Mrkni na koncovku výfuku, pokud je suchá tak je to OK. Pokud budeš mít prst od mazu, tak tam nemáš DPF.

Klikni na tlačítko log v aplikaci.

Odkaz ke komentáři

Dakujem pekne za odpoved , navonok sa zda ze aspon obal dpfka tam je , podla tachometru ma 201 tis. , koncovka vyfuku je cierna , celkom by aj sedelo ze oil ash ukazuje hodnotu 0 ak je chybny filter resp je nejaky prepaleny , dnes sa mi podarilo spustit vypalovanie pocas jazdy, dialnica na 5ke 120kmh cca po 30 km kontrolka zhasla .
Bolo vymene a naucene cidlo dif tlaku ale nepomohlo este som zvazoval ci je spravna lamda sonda, nema prosim niekto hodnoty ake ma mat spravna ? Dakujem

98E67648-29E4-459D-B066-C03788C1A171.jpg
Odkaz ke komentáři

Koncovka bude černá pokud jezdilo auto krátké trasy. Pokud je v koncovce mastnota, tak je to špatně. Napíchni auto na diagnostiku a vyhledej chyby.

Nulová hodnota oil ash je divná, nereálná při tomto nájezdu km. Jedině mě napadá zásah do hodnot, nulování.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...