krofnen Odesláno Květen 19, 2023 Sdílet Odesláno Květen 19, 2023 Z ničeho nic mi jde velmi špatně zařadit jednička a zpátečka nejde vůbec. Ostatní stupně bez problémů. Dokázal by mě někdo navést, co může být špatně? Přemýšlím, jestli se jedná spíše o nějakou "banalitu" (táhla řazení, kulisa), nebo něco závažnějšího. Jedná se o 5. stupňovou převodovku z 1.9 TDI 81 kW (AHF). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krofnen Odesláno Květen 20, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2023 (upraveno) Jsem jenom strašně hloupý. Vše vyřešeno 😄 Upraveno Květen 20, 2023 uživatelem krofnen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 20, 2023 Sdílet Odesláno Květen 20, 2023 Tak prozraď pro ostatní, kde byla vada a co bylo třeba udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krofnen Odesláno Květen 23, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2023 Já bych to vůbec nerozmazával... Dejme tomu, že zámek zpátečky se dá zamčít i v neutrálu. Dál je to asi jasný 😄 ... Z ničeho nic mi to docvaklo až druhý den 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.