Jump to content

klimatizace škoda octavia 2

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit s klimatizací u škoda octavia 2. Najede mi až po 6-8 minutách a pak terpve začíná chladit.Nevíte kde mám problém

Díky moc za odpověd

No, řekl bych, že tento dotaz se týká klimatizace interiéru, tudíž dotaz měl být směřován do interiéru škoda octavia 2.

Budiž, trošku se rozepiš.

proběhlo čištění a kontrola klimatizačního systému a jeho součástí, jaká uběhla doba od této procedury ?

Je v klimatizační soustavě  dostatek  r134a?

klimakompresor je v pořádku ?

Děkuji za odpověd.

Po uníku chladící kapaliny z chladiče klimatizace došlo k výměně chladiče a doplnění chladící kapaliny do okruhu v roce 2021

Klimakompresor je pro mě nový pojem. Musím se podívat jak ho můžu vyzkoušet zda je v pořádku.

Nějaké rady ?

Upřímně, pokud netušíte, že máte v autě s klimatizací klimakompresor, zajeďte s tím k někomu, kdo tomu rozumí. Navíc to, že byl systém před 2ma lety naplněn nic neznamená - tlak již může být nižší.

Jediná a správná rada: dojet k odborníkovi, ten zjistí, kde je problém a že jich může být celá řada, navíc ani nepíšete jestli klima je manuální, nebo automatická.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Ahoj všem. Byl by tu schopen někdo, kdo s touto problematikou má osobní zkušenosti se podělit o informace, / detailní postup  /, jak v řídící jednotce vozu provést " Parametrizaci akumulátoru "  - kalibraci nové baterie. Děkuji všem za nějaký detailnější postup... Dík.I.N.
    • V nedelu som mal upratovací deň a príprava na zimu. Z vonka umývanie, dekontaminácia ironom a clayom, odmastenenie, 2 krát voskovanie fusso, tekuté stierače rain-x. Spätné zrkadlá mám pripravené na lakovanie len sa neviem rozhodnúť pre bordovu alebo čisto čiernu. Rozmýšľam nad čiernou a podľa nálady si budem meniť kryty nakoľko tie na aute sú viac menej v slušnom stave. 
    • Skoro bych řekl že to tohle schéma nebude ptz k motorku vedou jen dva kabeli k mikrospínaci na ovládání odjistovani taky jen dva kabely a pak dva k zámku dolů 
  • Create New...