Zdenda457 Odesláno Květen 23, 2023 Sdílet Odesláno Květen 23, 2023 Potřeboval bych poradit s klimatizací u škoda octavia 2. Najede mi až po 6-8 minutách a pak terpve začíná chladit.Nevíte kde mám problém Díky moc za odpověd Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 23, 2023 Sdílet Odesláno Květen 23, 2023 No, řekl bych, že tento dotaz se týká klimatizace interiéru, tudíž dotaz měl být směřován do interiéru škoda octavia 2. Budiž, trošku se rozepiš. proběhlo čištění a kontrola klimatizačního systému a jeho součástí, jaká uběhla doba od této procedury ? Je v klimatizační soustavě dostatek r134a? klimakompresor je v pořádku ? Odkaz ke komentáři
Zdenda457 Odesláno Květen 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 Děkuji za odpověd. Po uníku chladící kapaliny z chladiče klimatizace došlo k výměně chladiče a doplnění chladící kapaliny do okruhu v roce 2021 Klimakompresor je pro mě nový pojem. Musím se podívat jak ho můžu vyzkoušet zda je v pořádku. Nějaké rady ? Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 24, 2023 Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 Upřímně, pokud netušíte, že máte v autě s klimatizací klimakompresor, zajeďte s tím k někomu, kdo tomu rozumí. Navíc to, že byl systém před 2ma lety naplněn nic neznamená - tlak již může být nižší. Jediná a správná rada: dojet k odborníkovi, ten zjistí, kde je problém a že jich může být celá řada, navíc ani nepíšete jestli klima je manuální, nebo automatická. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 2, 2023 Sdílet Odesláno Červen 2, 2023 v sekcii OII Interier je vyvesena tema Poruchy klimatizacie, poprosim pokracovat v nej, tuto zamykam. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky