Vlkodlak Odesláno Květen 24, 2023 Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 Ahoj, rád bych dal do Octavie II, r.v. 2009 sedačky z Octavie II, r.v. 2004. Mají ale jiný ten žlutý konektor (airbagy). Je to jen jiný konektor a stačí to předrátovat, nebo je tam nějak jiná elektronika? Případně, existuje adaptér? (Moc se mi ty konektory přehazovat nechce). Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 27, 2023 Sdílet Odesláno Květen 27, 2023 přepinuj konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Květen 29, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2023 Díky. No a myslíte, že to je fakt úplně stejné? Třeba můj opravář tvrdil, že se tam nějak změnila elektronika, což se mi moc nezdá. A pořadí těch jednotlivých drátků bude taky stejné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 3, 2023 Sdílet Odesláno Červen 3, 2023 hele já do face RS dával sedačky z předface L&K, kvůli el. pojezdům a sedačky sem nechal přečalounit na Kodiaq RS. a co si pamatuju řešil se jen konektor airbagu, ten se přepinoval a pak sem řešil v autě dotažení elektriky k těm pojezdům aby to šlapalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 4, 2023 Sdílet Odesláno Červen 4, 2023 (upraveno) V 29. 5. 2023 at 9:49, Vlkodlak napsal: Díky. No a myslíte, že to je fakt úplně stejné? Třeba můj opravář tvrdil, že se tam nějak změnila elektronika, což se mi moc nezdá. A pořadí těch jednotlivých drátků bude taky stejné? Je třeba tam dát jiné konektory s piny od airbagů, vše ostatní - výhřev, pás, zapojení el. posuvu) pouze v případě paměťové sedačky řidiče si RJ z předFL ve FL autě stěžuje na komunikaci s komfortní RJ adr 46, ale na funkci nemá vliv. Pokud někdo tvrdí, že se tam změnila elektronika, tak bohužel netuší o čem mluví..... Upraveno Červen 4, 2023 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Červen 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2023 Díky, tak já to teda zkusím přepojit. Ještě poprosím o asi dost základní radu: Jaký je postup přepinování těch konektorů? Případně je lepší / jistější koupit konektory nové, ustřihnout drátky a zapojit do nových konektorů? A kde je koupit? Úplně nejvíc by mne potěšila redukce, ale ta asi neexistuje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 6, 2023 Sdílet Odesláno Červen 6, 2023 Nejjednodužší je na vrakovišti cvaknout svorkovnice s piny a kusem drátu , tento kus pak napájet na sedačky v autě, do kabeláže vozu nezasahovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Září 10, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2023 Nakonec jsem to fakt přepájel, díky. Protože jsem přehazoval sedačky z jednoho auta do druhého, ucvaknul jsem konektory u obou sedaček, prohodil je a připájel. Vše vypadá ok. Napadla mne ale otázka: Jak ověřím, že to je fakt funkční? Nějakou diagnostikou, nebo to jde jednodušeji? A pokud se hodí diagnostika, doporučili byste mi nějakou dobrou a přijatelně drahou? Před nějakou dobou jsem zkoušel takové ty čínské, co se zastrčí do konektoru v Octavii a spojí se s aplikací v telefonu přes bluetooth, ale to moc nefungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Září 14, 2023 Sdílet Odesláno Září 14, 2023 kup si kabel z ciny na VCDS a budes spokojony- na zakladne veci bohate staci, vies si tam vela veci dokodovat ak budes chciet na youtube je vela navodov a ine veci okolo vies 😉 a jak vyskusas ??? tak zapni vsetko co dana sedacka vie a uvidis ne? ci elektriky posun funguje, ci ide vyhrev a neviem ake dalesie moznosti sedacka ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlkodlak Odesláno Září 20, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2023 Všechno tohle funguje, šlo mi o konektor airbagu. Ale předpokládám teda, že když nesvítí kontrolka, že to je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.