LadikRS Odesláno Červen 7, 2023 Sdílet Odesláno Červen 7, 2023 Už je to nějaký čas, kdy se nám na Octavia 1 ALH automat zakouřilo zpoza budíků a byla cítit spálená elektrika. Od té doby nejde ukazatel teploty vody, palivoměr a otáčkoměr si žije vlastním životem. Budíky mají polodot a ten nejde přepínat. Koukal jsem na pojistky č.11 a č.15 a vypadají v pořádku. Chystám se demontovat budíky, ale očekávám problém kolem svorkovnice. Kdysi tohle někdo řešil, dal nové budíky a shořelo mu to znovu. Dotyčný již více nenapsal. Nemáte tip, odkud vítr vane? Shodou okolností jsem v rozmezí jednoho měsíce na tomto autě řešil výměnu páčky světel - moc veselá historka, když o půlnoci u protijedoucího kamionu najednou tma 😄 (to bylo před budíky) a relé blinkrů (to bylo po budíkách). VAG samozřejmě píše chyby 00771 a 01039. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 8, 2023 Sdílet Odesláno Červen 8, 2023 Hele to jsem už popisoval u sebe ? Poslední sekce bíli metalex . Na vině byla tato svorkovnice za akumulátorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 8, 2023 Sdílet Odesláno Červen 8, 2023 Jo a nevím na kolik to byla vina jen této svorkovnice . Ta to celý dorazila, ale podle mě první problém byla kabeláž -svorkovnice snímače oleje na vaně , a velmi výrazně tomu pomohl ten kdo dal pojistku 20A místo 5A . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 8, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2023 Čidlo ve vaně tomu o rok předcházelo. To jsem předloni opravoval. Komplet spečený konektor s kabeláží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 8, 2023 Sdílet Odesláno Červen 8, 2023 A to vede přes tuhle svorkovnici bylo to zoxidovaný a spečený právě napájení čidla oleje pin11 a vedle signálová kostra pin 9 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2023 Tak na to se podívám, děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.