Přejít na obsah

Kontrolka motoru a EPC

Doporučené příspěvky

Zdravím potřebuji radu ohledně mojí Škody Octavia II combi 1.4tsi 2009.

Rozsvitila se mi kontrolka motoru a EPC, otáčky na volnoběh jsou nízké okolo 600ot/min. Na diagnostice to ukazuje chybu na 1.válci, svíčky jsou vyměněné a cívky zkoušeli v servise ale tam závada nebyla zjištěna. Tak zkoušeli ještě trysku vyměnit ale problém pořád přetrvává.

Četl jsem že často bývá problém ve spínači brzdových světel ale brzdové světla mi svítí. 

Jeden den se mi stalo že kontrolka motoru ani EPC nesvítila vubec a druhý den když jsem zastavil na semaforu tak asi po minutě co běžel motor na volnoběh se kontrolka motoru znovu rozsvítila a občas se i rozbliká.

Nemáte s tím někdo zkušenost a poradit mi v čem by mohl být ještě problém než budu muset nechat zkontrolovat motor zevnitř?

Předem díky

Upraveno uživatelem CharlieW
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 6 měsíců později...
V 10. 7. 2023 at 19:16, CharlieW napsal:

Zdravím potřebuji radu ohledně mojí Škody Octavia II combi 1.4tsi 2009.

Rozsvitila se mi kontrolka motoru a EPC, otáčky na volnoběh jsou nízké okolo 600ot/min. Na diagnostice to ukazuje chybu na 1.válci, svíčky jsou vyměněné a cívky zkoušeli v servise ale tam závada nebyla zjištěna. Tak zkoušeli ještě trysku vyměnit ale problém pořád přetrvává.

Četl jsem že často bývá problém ve spínači brzdových světel ale brzdové světla mi svítí. 

Jeden den se mi stalo že kontrolka motoru ani EPC nesvítila vubec a druhý den když jsem zastavil na semaforu tak asi po minutě co běžel motor na volnoběh se kontrolka motoru znovu rozsvítila a občas se i rozbliká.

Nemáte s tím někdo zkušenost a poradit mi v čem by mohl být ještě problém než budu muset nechat zkontrolovat motor zevnitř?

Předem díky

Zdravím, ako sa Vám podarilo odstrániť problém? ja mám ten istý. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...