Lukáš22 Odesláno Červenec 17, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2023 Dobrý den, mám dotaz ohledně vozu Škoda Octavia 1, rv. 1998 , 1.9 tdi 81kw. Auto mi začalo při jízdě poškubávat. Je to nepravidelné, je jedno při jaké rychlosti. Může se to stát při rozjezdu, ale i při 80km v hodině. Když se to stane, nepadají otáčky a na plynovém pedálu je znát, že auto netáhne. Po záškubech se vše vrátí do normálu, otáčky jdou nahoru a auto táhne. Bohužel se to takto opakuje pořád dokola. Zkoušeli jsme čidlo otáček, ale tím to nebylo. Nevíte někdo, čím to je? Děkuji za radu Lukáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 17, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2023 Pokud nemaš spoustu bublin v prúhledný hadici co de do čerpadla což by značilo špatnej termoventil na filtru paliva tak mi kdysi něco podobnýho dělala váha vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš22 Odesláno Červenec 17, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2023 Ahoj Pavle, děkuji za odpověď. Bublinky v hadici nemám. Váha vzduchu mě napadla taky, můžu jí zkusit vyměnit. Čekal bych, že se ukáže chyba na diagnostice. Když jsme auto připojily na diagnostiku, bohužel žádnou chybu nenašla. Takže je to teď pokus omyl. 😏 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 18, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2023 (upraveno) Vaha se da pokusně nahradit diodou Bav 21 Připojuje se na kontakty konektoru 4 anoda 5 katoda přičemž kontakt 1 tam neni Na kontaktu 4 musiš naměřit 5 voltú Davat bacha at to nedaš jinam moh by sis odpalit řj !!! Zaslepit hadičku co ovládá egr Az budu doma najdu ti odkaz na web kde je o tom celé téma https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=75016 Upraveno Červenec 18, 2023 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam4897 Odesláno Srpen 28, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2023 Kdy si měnil palivový filtr? Dělo se mi to stejný po výměně filtru to přestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.