Zdeněk.S Odesláno Srpen 11, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2023 (upraveno) Zdravím, měl bych dotaz, jak dělá to rychlé blikání led na tomhle videu. Čas videa 0:53. Je potřeba světla nějak nakodovat nebo to jde nějak zapnout? Nikde jsem o tom nenašel žádné info. Děkuji za info. Upraveno Srpen 11, 2023 uživatelem Zdeněk.S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 11, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2023 To je chyba, v reálu to svítí normálně. Tady došlo k tomu, že se snímací frekvence FPS kamery potkala s frekvencí LEDek. Proto to vypadá, že to bliká ale jen přes kameru, v reálu to normálně svítí. Jestli teda mluvíš o tom rychlém blikání DLR. Jinak se to označuje jako flicker.A k čemu by ti to bylo ?https://www.ledyilighting.com/cs/why-do-led-lights-flicker-on-video/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdeněk.S Odesláno Srpen 11, 2023 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2023 Aha, super děkuju za info. No asi by mi to k ničemu nebylo, ale přišlo mi to zajímavé tak jsem chtěl zjistit co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 17, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2023 Na fulled jde kodovat jen řasy jinak nejde vubec nic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.