kocis.matus1 Odesláno Srpen 21, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2023 Dobrý deň. Vedel by mi niekto pomôcť s mojim problémom? Nesvietia mi cúvacie svetla ani po výmene snímača na prevodovke. Žiarovky sú funkčne a poistka nie je pokazená. Jedna sa o motor 1.6 mpi 75 KW. Fakt si už s tým neviem rady a budem vďačný za každú vašu radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 21, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2023 1) vyzkoušet mimo převodovku,jestli čidlo spíná 2)vyzkoušet na převodovce jestli čidlo spíná-už jsem se setkal u neoriginálních ,že mimo spínala,na převodovce ne. Dále kontrola kabelu od čidla dále do dělící stěny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 21, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2023 (upraveno) Je to jednoduchý vycvakneš z čidla konektor ten proklemuješ kusem dratu zapneš klíček a deš kouknout jestli to svítí Pokud svítí je problém se samotným spínačem Pokud nesvítí změř jestli do konektoru spínače de 12Voltú https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=432 Upraveno Srpen 21, 2023 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Srpen 21, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2023 A pak se ještě může stát to, co jsem se před nedávnem vyščkolil na kamarádově Berlingu - čidlo bylo sice deklarované pro daný model, ale bylo krátké a nemělo šanci sepnout. Mechanik přede mnou ho takto vyměnil, ale údajně nešla řadit zpátečka, tak tam dal jiné ... . Já to pak zjistil přes posuvku a řadit to nešlo ne kvůli čidlu, ale kvůli vychozené ovládací tyčce řazení. Takže pokud by předchozí rady selhaly, i toto je možnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.