Josef Hu Odesláno Srpen 27, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2023 Mám v octavii 3 motor 1.4 TSI 103 kW. Auto je z října roku 2013 a na motoru byl do letoška horní kryt. Letos mi po opravě v servisu vůz vrátili bez krytu motoru. Pokud máte motor s horním krytem, prosím pošlete mi fotku. Děkuji předem. Josef 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 28, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2023 Ten kryt jsi tam dodělával? Pokud vím, tak z výroby tam nikdy nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josef Hu Odesláno Srpen 30, 2023 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2023 Moc děkuji za snímek. Na mém motoru byl kryt hned při koupi v autosalonu Škoda a měl tvar obdélníku s otvorem pro nalévací hrdlo oleje a měrku. Pod ním byl i vzduchový filtr i trubky nalevo od nalévacího hrdla. Nikdy jsem jej nesundal. Z kterého roku je tvoje Octavie? Možná by tvůj kryt šel namontovat i na můj motor. Zdravím! Josef Hu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 1, 2023 Sdílet Odesláno Září 1, 2023 (upraveno) Tohle není můj kryt motoru. Já tam žádný nemám - přidávám tentokrát foto mého motoru z roku 2016. Zajímalo by mě, co za kryt jsi tam měl. O žádném jiném, než na fotce v minulém příspěvku, nevím. A není mi úplně jasné, jak by se pod něj vešel i vzduchový filtr. Zkus pohledat fotku někde na netu. Upraveno Září 1, 2023 uživatelem Pawouk01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.