Vlkodlak Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ahoj, mám Octavii 2, v podstatě plná výbava, DSG, xenony, vyhřívaná sedadla , dvouzonová klimatizace ... atd. Má najeto asi 230 tisíc ... byla v dobrém stavu, servisovaná, aktuálně měla třeba nové tlumiče ... ale ... dostala zásah o betonový schod pravým předním kolem. Vyletěly airbagy, kolo skoro ulomené, poloosa ... asi se to nevyplatí opravovat a teda na díly. Motor normálně nastartuje .. ale stála rok u garáže a teče jí teď dole olej. Prosím, poradíte, jaká by byla férová cena za takové auto? 0 Quote Link to comment
Radas Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Férová cena je dle aktuální ceny dílů a ta jak víš se hodně mění. Podívej se na bazary a dle toho si i naceň díl a prodej. Nebo možná by stálo za zvážení AAA. Tam většinou berou zbořky a po opravě prodají za jete v super stavu. 0 Quote Link to comment
Vlkodlak Posted September 11, 2023 Author Share Posted September 11, 2023 Díky, no já bych ji rád prodal celou najednou, nechce se mi moc zabývat prodáváním jednotlivých kousků. Tak pocitově ... 35 tisíc? Nebo úplně jiná cena? Ten, kdo ji koupí, si ji použije pro sebe jako zdroj dílů nebo vydělá na tom, že je jednotlivě prodá. Případně, kdo by si s tím chtěl pohrát, by si ji mohl sám opravit. Ale já to neumím a investovat do toho nemá smysl. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts