Jump to content

Ventilátor obchádza poistkovú skriňu

jessie

Recommended Posts

Čaute, dnes som sa snažil zapojiť do auta led pásik, skúsil som vybrať náhodnú 10ku poistku a napojiť do socketu pásik, po chvíli skúšania som počul suchanie spod kapoty a ked som to skontroloval ventilátory sa roztočili bez poistky v sockete aj bez kľúča v zapalovaní. Pravdepodobne som spojil káble bez poistky, je teraz obvod stále funkčný? Zapne spínač ventilátori ak by došlo k zvýšeniu teploty? Ďakujem za odpovede.

4 minutes ago, jessie said:

Čaute, dnes som sa snažil zapojiť do auta led pásik, skúsil som vybrať náhodnú 10ku poistku a napojiť do socketu pásik, po chvíli skúšania som počul suchanie spod kapoty a ked som to skontroloval ventilátory sa roztočili bez poistky v sockete aj bez kľúča v zapalovaní. Pravdepodobne som spojil káble bez poistky, je teraz obvod stále funkčný? Zapne spínač ventilátori ak by došlo k zvýšeniu teploty? Ďakujem za odpovede.

Ešte som zabudol dodať ze ventilátori sa zastavia keď poistku vrátim späť a roztočia sa keď poistku vytiahnem. Preto neviem ci je obvod sám o sebe funkčný s poistkou v nútri.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Ahoj všem. Byl by tu schopen někdo, kdo s touto problematikou má osobní zkušenosti se podělit o informace, / detailní postup  /, jak v řídící jednotce vozu provést " Parametrizaci akumulátoru "  - kalibraci nové baterie. Děkuji všem za nějaký detailnější postup... Dík.I.N.
    • V nedelu som mal upratovací deň a príprava na zimu. Z vonka umývanie, dekontaminácia ironom a clayom, odmastenenie, 2 krát voskovanie fusso, tekuté stierače rain-x. Spätné zrkadlá mám pripravené na lakovanie len sa neviem rozhodnúť pre bordovu alebo čisto čiernu. Rozmýšľam nad čiernou a podľa nálady si budem meniť kryty nakoľko tie na aute sú viac menej v slušnom stave. 
    • Skoro bych řekl že to tohle schéma nebude ptz k motorku vedou jen dva kabeli k mikrospínaci na ovládání odjistovani taky jen dva kabely a pak dva k zámku dolů 
  • Create New...