strndy Odesláno Září 24, 2023 Sdílet Odesláno Září 24, 2023 Zdravím, měl bych prosbu, jestli by někdo neměl elektrické schéma Octavie tour rok 09 konkrétně bych potřeboval zapojení spínače odjištění víka zavazadlového prostoru a motor odjištění víka, schémata mám, ale ne na tour tam je otevírání mechanické, dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 24, 2023 Sdílet Odesláno Září 24, 2023 Sedan ? Combi ? Doděláváš ? Předěláváš ? Nefunguje? Tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Září 25, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2023 Je to combi a nefunguje ani když propojím pini na mikrospínaci takže ten to nedělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 25, 2023 Sdílet Odesláno Září 25, 2023 Podívej se do levý kapsy kufru jsou tam svorkovnice a rády oxidujou . Popř popraskaný kabely v průchodce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Září 25, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2023 Skoro bych řekl že to tohle schéma nebude ptz k motorku vedou jen dva kabeli k mikrospínaci na ovládání odjistovani taky jen dva kabely a pak dva k zámku dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 26, 2023 Sdílet Odesláno Září 26, 2023 Takže, nejnovější schéma co mám je 2005 . Je stejný a opravdu nesedí. (Mám 2010) Odpoj svorkovnici serva dej do ní žárovku 5W s patici T10 , narovnáš vývody a píchnout do svorkovnice, zmáčknout mikrospínač a žárovk se musí na cca 1-2 sekundy rozsvítit . Pokud ano je špatné servo . Pokud ne je problém jinde . Co můžeš proměřit rychle je kostra , propípni jestli je v hnědém drátu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Září 28, 2023 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2023 Jj tohle schéma mám taky ale na tyhle novější modely jsem nedokázal dohledat, na konektoru od serva jsem měřil napětí a zkoušel mačkat mikrospínac a nic, ani když jsem proklemoval kabely od mikrospínače, takže myslím že budou někde kabely po cestě, ale proto jsem si chtěl pomoc schématem abych věděl kam to přesně vede, podle mě ke komfortce pod palubkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 28, 2023 Sdílet Odesláno Září 28, 2023 Jak jsem psal : oxioxidace v levý kapse kufru, nebo polámaný v průchodce. Místo serva napíchnout žárovku a stisknout mikrospínač. Taky jsem měřil, něco to ukazovalo ale k ničemu to nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Říjen 3, 2023 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2023 Tak jsem se k tomu konečně dostal a bylo to tak jak jsi psal konektor v to kapse, úplně vyhnile piny, vzpomněl jsem si že jsem to již řešil na svoji ovci kdy se mi ucpala tryska ostřikovače a jak v té kapse mají spoj tě hadičky tak mi to nateklo přímo do konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.