Přejít na obsah

Modelový rok 2011

Bladik

Doporučené příspěvky

Tak v prílohe je súpis doterajších známych zmien pre MR2011 aj s termínmi, kedy majú byť dané zmeny zavedené vo výrobe.

Edit: 13.6.2010 červenou farbou zvýraznené najnovšie zmeny.

Edit: 27.6.2010 zelenou farbou doplnené aktuálne zmeny.

Edit: 24.11.2010 modrou farbou doplnené zmeny platné k 45KT/10 a 01KT/11.

1Z_MY11_v3_1.jpg

1Z_MY11_v3_2.jpg

1Z_MY11_v3_3.jpg

Odkaz ke komentáři

omicron: Pri 1.6 MPI LPG a 2.0 TDI CR to bude zatiaľ nedostupné kvôli tomu, že sa jedná o nové resp modifikované motory a nejakú dobu potrvá, kým bude to kúrenie upravené a dostupné pre tieto prevedenia. U 1.8 TSI tomu ale nerozumiem ani ja, hádam je to len dočasný výpadok...

Odkaz ke komentáři

No krom toho ze odeberou nejake tlumici koberecky v odkladacich schrankach to neni tak hrozne, docela zajimava vec je ta funkce startovani bez spojky, ze to nepujde nastartovat.

Jinak tam snad neni nic nezajimaveho. S tim topenim je to zajimave, protoze kdyz si dam konfigurator tak to nakonfigurovat jde.

Odkaz ke komentáři

Bladik: Nie nie, v tom zozname je písané tak ako tam je - nezávislé kúrenie nie je možné pre modely 1Z3*35 (2,0 TDI CR 103kw), 1Z3*M* (1,8 TSI 118kw) a 1Z3*H4 (1,6 MPI LPG), alebo v kombinácii s paketom PK4. To, že je to v konfigurátore by znamenalo, že sa jedná o dočasnú reštrikciu. Podobne ako chýbajúci paket pre zlé cesty či strieborné hagusy pre FIIFL alebo presklená strecha či 3,6FSI pre SII - v cenníkoch sú, ale nie je možné uvedené opcie objednávať.

Odkaz ke komentáři

Par mych postrehu co ma kamos na ted novem aute (tipuju MR11) oproti memu autu MR10:

Zmeneny font pro digitalni rychlost na maxidotu (mozna maji RS jiny oproti klasickym - nevim)

Lehce zmenene tlacitka na DO + LEDka neni v ovladaci, ale nahore v klici

Zmenene parkovaci senzory - moje jsou trosku vetsi a jsou spise zapustene do narazniku a ty nove jsou o neco mensi, ale spis lezou trosku ven

Odkaz ke komentáři

kully: MR11 sa začal vyrábať až dnes, žiadne auto MR11 ešte nie je u zákazníka - určite má ešte MR10. Zmena v maxidote prebehla ešte v priebehu roka 2010, začal sa zobrazovať odporúčaný rýchlostný stupeň pri aktuálnej rýchlosti, zobrazuje sa aj teplota oleja... Takisto zmena konštrukcie sklopného kľúča bola niekedy v priebehu minulého roka, detto parkovacie senzory sa na všetky prevedenia dávajú už tie malé, čolícujú s nárazníkom - tie staré zapustené sa dávali len na prvé FL RS a Scouty..

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

za tři týdny bude doma LaK 1,8 tak jsem zvědav na rozdíly oproti LaK MR 2010.

Tentokrát bude i sport podvozek a hlavně benzín másto 2,0 chrochtla ;)

Těším se na vůni nového auta :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

omicron: Chybu potom spravili priamo v Škode, keďže takéto info dostali všetci predajcovia u nás... Tiež sa prikláňam k tomu, že je to asi skôr chyba komunikácie, pochybujem, že niektoré výbavy by boli pre CZ uvoľnené a pre SK nie? Napríklad ale Octavia Tour v CZ už koncom mája skončila, ale pre SK zostáva v ponuke minimálne do konca augusta t.j. srpna (pravdepodobne bude predĺžené do konca septembra t.j. září).

Do pôvodného príspevku som doplnil najnovšie info, zmeny sú zvýraznené červenou.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

V nekterych autech bych vice ocenil "debilni" klimu, ktera se zapina tlacitkem AC a reguluje se ta teplota na klapce. Protoze v nekterych autech s automatikou nejsem moc spokojeny - chvilku mi je zima, pak horko a pritom je nastavena teplota porad stejna a tak ji musim porad regulovat aby mi vysledna teplota vyhovovala.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...