Přejít na obsah

Stabilizátor/uložení

cz pida

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych vyměnit uložení stabilizátoru na Octavia 3 1.6tdi a ať hledám kde hledám, nikde neexistuje něco jako byla opravná sada jako na Octavia 1 nebo O2...to už se teď musí vyměnit celej stabilizátor nebo se to dá "nějak" vymyslet jinak? Máte někdo s tím zkušenost?

Díky

uložení.jpg

Odkaz ke komentáři

říkal jsem si hned z kraje...napiš to tak, aby ses vyhnul podobným odpovědím, ale holt se asi nepoučím.

Takže jinak ...máte někdo zkušenosti s výměnou uložení ? Jak autorizák tak na škodadílech mi řekli že opravná sada se už na Octavia 3 oficiálně neprodává, tak mě zajímá jestli jste to tady někdo už dělal, případně jestli  můžete poslat nějaký odkaz od koho jsme to brali atd....díky

Odkaz ke komentáři

Jsou to opravdu 2 věci. Jedna je, jestli to jde koupit, ano, napadla mne první třeba firma Autokšeft, tam jsem našel jednak samotné gumy, tak i gumy s objímkami - dle zručnosti opraváře a druhá, jestli si to vyměním bez zkušeností - asi ne, je potřeba držák "rozvrtat, aby se obě půlky plechu oddělily ( v případě výměny jen gumy) a asi zv edák, nebo jámu či rampu, protože ležet pod tím a někde to páčit fakt nechceš ... .

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...