Přejít na obsah

Podtlakové čerpadlo vývěva - 1.9 ALH

Radooz

Doporučené příspěvky

Zdravím, už toho bylo mnoho napsáno na tohle téma, nicméně související dotaz.

Mám vývěvy 2 jedna na autě, druhá na stole, obě mají klasicky vyviklaný nátrubek, tedy tu na stole se pokusím slepit tekutým kovem a vyměnit.

A teď k samotné výměně, je potřeba sundat "domeček" od chlazení - viz foto a tím pádem vypustit okruh chlazení, nebo to dostanu ven normálně bez demontáže a druhý dotaz jak se ten "domeček" jmenuje respektive jaké těsnění pod něj patří pokud půjde ven?

Díky za každou radu.

0CbBn1Q.jpeg

Odkaz ke komentáři

Já jsem řešil výměnu taky kvůli uvolněnému nátrubku v domnění, že je příčinou problémů s ovládáním turba a občas tvrdého pedálu brzdy. Ale až po výměně jsem zjistil problém v rozpojené hadičce pod oknem. Do rozpojení hadičky jsem jezdil a brzdil naplno bez problémů. Z toho jsem si udělal závěr, že jistá drobná vůle v tom nátrubku nemá až tak vliv, čerpadlo stíhalo i tak. A aby byla nutná repase čerpadla uvnitř tak už by muselo být v jó špatném stavu, na mých 350tkm (tachometrových...) bylo furt ok.

Já normálně odpojil/odmontoval, něco kapaliny jen odchytl. Nic zvlášť nevypouštěl...ale třeba ostatní označí za prasárnu. Akorát mne překvapuje, že máš na 66kw předehřev. Ten nevím jak ovlivňuje demontáž, já nemám a tak neřešil.

Upraveno uživatelem borlan
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...