majokk Odesláno Leden 21, 2024 Sdílet Odesláno Leden 21, 2024 Zdravím, idem si sem pre radu či nahodou sa to už niekomu nestalo. Večer mi stierače v pohode fungovali no rano keď som sadol do auta tak su nefunkčné ako predne tak aj zadne stierače + nefunkčný predny aj zadný ostrek okna. Diagnostiku som zatial neriesil keďže sa chcem prve informovať tu. Za odpoveď každemu veľmi pekne ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 21, 2024 Sdílet Odesláno Leden 21, 2024 ja by som skontroloval najprv poistku ku stieracom..kludne mohlo vypalit..mne sa stava, ze zadny stierac ked je vacsi mraz, tak sa ani nehne a ked sa otepli, tak znova funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majokk Odesláno Leden 21, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2024 před 57 minutami, cico86 napsal: ja by som skontroloval najprv poistku ku stieracom..kludne mohlo vypalit..mne sa stava, ze zadny stierac ked je vacsi mraz, tak sa ani nehne a ked sa otepli, tak znova funguje Prave že to už mam skontrolovane. Aspon myslim ze som pozrel spravne poistky 🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2024 Sdílet Odesláno Leden 21, 2024 (upraveno) Může být vadná i pravá páčka pro stírání a ostřik. Mrkni přes diagnostiku. Upraveno Leden 21, 2024 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majokk Odesláno Leden 21, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2024 před 43 minutami, Radas napsal: Může být vadná i pravá páčka pro stírání a ostřik. Mrkni přes diagnostiku Idem na diag v Stredu tak snad zistim čo to potom sem pošlem čo to bolo ak by niekto mal podobny problem. Len mi nejde do hlavy že aj zadný stierač aj predný + ostrekovač asi máš pravdu a bude to ta páčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.